Свадбено патување

• Креатор на темата Креатор на темата Рамада
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Дали би сакале после вашата свадбена церемонија,венчавка или кој и да е вид на круносување на вашата љубов да заминете на некое свадбено патување?
Кое место би го одбрале и колку сте спремни да платите за тоа?
Дали тие средства би ги дале за патување или би ги вложиле во нешто друго?
Јас лично одбрав мало и скромно патување и искрено многу ми е убаво кога ке се подсетам на тие денови!
Би сакала да ги прочитам вашите идеи,размислувања на оваа тема:back:

Баш ми е онака филм да идам на свадбено патување после венчавката...:back:
Зашто да не? Е сеа немора да биде тоа којзнае каде.нормално ако имам одвишок пари нема да штедам баш,ама нема да се претерува у секој случај, иако неам да ми се слоши ако отидам на Куба:vozbud:(неостварена желба ми е да ја видам куба). Можда малце си фантазирам,ама дозволено е тоа нели?

Не планирам да се мажам, така да....... ноуп свадбено патување!

svadbeno patuvanje , se razbira , samo ne mesec dena , moze edna nedela eve da recime bora-bora , skromno :)

Pa da zosto da ne,nekade na drug kontinent najverojatno Azija.

Мојата желба е после свадбата да отидеме во Јапонија. Не во Токио, во некое помало, убаво јапонско место и сакам да се погоди да отидеме во времето на сакурата:)
А втор избор ми е некое егзотично место со не многу туристи....

Маурициус заедно со Анастазија на 2 или 3 недели...

mauritius-06.jpg

royalpalm_mauritius_309x276.jpg

mauritius-map.gif

Јас сакам наместо свадбата да биде патувањето. Така да би било во права смисла свадбено патување.

Јас не сакам некоја огромна и скапа свадба,како и патувањето.Не ми е битно каде сум,додека сум покрај разбранувама вода и со љубовта на мојот живот.

JAs mislam deka medeniot mesec e mnogu vazen za bracniot par i deka site bracni parovi normalno dokolku se vo moznost treba da si go dozvolat.
JAs bi se zadovolila i so poskromno patuvanje ne e vazno kade samo da e so sakanata licnost.

Marina_21 напиша:
JAs mislam deka medeniot mesec e mnogu vazen za bracniot par i deka
Да, да, од непроценлива важност. За еден брак да опстои, мора меден месец. Или меден месец, или развод брака...

Дај бе не заебавајте со вакви размислувања.

Па секогаш е убаво негде да се отиде со љубовта на твојот живот, само они двајца. Сега дали ќе го наречеме свадбено патување или романтичен одмор......:toe: Али по мое мислење, баш и не е толку битно дали тоа ќе биде у стил на америчките медени месеци, скоро одма после свадбата. Заклучок: свадбеното патување за мене не е толку значајно.

па двете и свадба и свадбено патување ке имам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom