Go gledal li nekoj Kristian magionicarot kakvi trikovi pravi so karti? Tipot stvarno e nezdrav. Za zal, nemam snimki da vi pokazam, samo vo zivo go imam gledano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FLiX напиша:So e ova nigde ne gi kazuvaat trikovite so kartine mi se verva da se tolku golema tajna.
Misirkov напиша:Mislam deka Gemaco e tip na karti, a ne se raboti za kazino. Zar do tolku se dobri?
Magic Kristian напиша:Zdravo
Jas se zanimavam so magija 4 godini. Nastapuvam na detski rodendeni, zabavi, TV. Znam dosta trikovi so karti. Bi bilo dobro koga bi se sobrale site luge koi znaeme po nekoj trik i da napravime zdruzenie na lubiteli namagija. Se planira da se pravi zdruzenie na magionicari ama nema lugeNaj dobro e zdruzenie na lubiteli na magija!
Kontaktirajte me![]()
ElektriX напиша:Слушнал некој за David Blaine? Имам дома видео од него, саат и кусур трикови правење(само уште да кажеше како се прават)
![]()
Fantom_oh напиша:Дејвид Блејн е одличен со трикови со карти, но малце се тие што може да ги направи со регуларен шпил карти (повеќето му се со штеловани карти, и посебни карти за неколку трикови, какви што имам и јас). Посебно му е добар неговиот double flip и the glide, ги прави многу неосетно.()
Magic Kristian напиша:Zdravo
Jas se zanimavam so magija 4 godini. Nastapuvam na detski rodendeni, zabavi, TV. Znam dosta trikovi so karti. Bi bilo dobro koga bi se sobrale site luge koi znaeme po nekoj trik i da napravime zdruzenie na lubiteli namagija. Se planira da se pravi zdruzenie na magionicari ama nema lugeNaj dobro e zdruzenie na lubiteli na magija!
Kontaktirajte me![]()