Ваши дела, СО помош на Photoshop (Стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве и од мене нешто
sky1ml3.jpg

OO odlicno mnogu mi se dopaga i eve najnovo od mene :)
listart.jpg

Се загреав, нешто едноставно но интересно
matrixku5.jpg

едит: тек сега приметив дека некои од буквите ми се на кирилица :pos: ама нема врска добро ми излезе

citroen c4 со предница на новото ford iosis (новото мондео)
голема е сликата, па затоа thumbnail до неа -))

ehe bagi se naprednal ludila e c4 ;) samo taka coek

votrex man isto taka super matrix efekt ;)

ми се допаѓа идеата.. Добро е сработена..
Имам замерки на Карбонизирањето.. намали ја видливоста на лајерот со карбонот..(мислам на лините од карбонот. хаубата намали и брајтнес (brightness) И контраст (contrast) да биде потемна мислам подобро би изгледало.. мое мислење само..твој избор..
И мислам дека треба уште да поработиш на ставањето на апликации (слики) како винили на колите.. барем на оваа Сликичката изгледа нереално..пробај со screen мод на лејерот..и намалена видливост (opacity) мислам подобро би изгледало..

поздрав..

ееее а за мене нишо не кажвите а? :nesum::jaj: хехе

Martin$ напиша:
ееее а за мене нишо не кажвите а? :nesum::jaj: хехе
абе темава не треба да се сведе на коментари, ама ај: треба уште да го увежбаш. најди некои туторијали на нет, и експериментирај со повеќе алатки.

Кенгур добро си ја направил це четворката :) Инаку свака част момци продолжете само вака.

Кајганџии драги, мислам дека темава малце од малце забега. Насловот е ВАШИ ДЕЛА под што подразбираме нели наши дела т.е. фотографии а не симнати од интернет па после тоа тјунирани у фотошоп. Така да подобро би било личните фотографии да се преправаат во фотошоп

точкест напиша:
Кајганџии драги, мислам дека темава малце од малце забега. Насловот е ВАШИ ДЕЛА под што подразбираме нели наши дела т.е. фотографии а не симнати од интернет па после тоа тјунирани у фотошоп. Така да подобро би било личните фотографии да се преправаат во фотошоп
па јас малце поинаку го сватив. дека овде оди се` што е фотошопирано. пошто тоа од интернет што ќе го симнам, и ќе го исфотошопирам со уште 3-4 слики и мои додатоци, станува МОЕ ДЕЛО СО ПОМОШ НА ФОТОШОП.
а ти најверојатно мислиш на наши дела започнати од 0? за таква работа малце потешко од мене. -)) труп сум сеуште за да правам мои-мои дела, текиња?
или мислиш на дела што јас сум ги сликал со моја дигиталка, па исфотошопирани?

Па да своите фотографии сликани со дигиталката своја и после тоа фотошопирани. Сепак целосно свој труд

точкест напиша:
Па да своите фотографии сликани со дигиталката своја и после тоа фотошопирани. Сепак целосно свој труд
а тие што немаат дигиталка, ни можност за сликање? дај не дискриминирај, молим ти се. ај не си дете, ај не си дете.
затоа сВе` сос фотошоп иде тука! муахахахаха!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom