Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Za mene najdobar NBA tim bez razlika so ne igraat dobro poslednive dve sezoni igraat so stil a osobeno COBE BRYANT :zver: najgolem

Da te popravam "Kobe Bryant" :) Inace mene ne mi se svigjaat ic, ne mi se ni svigjale ic, ne gi sakam uste koga gi tepaa Sacramento vo Play Off sekad. :(
Moe mislenje e deka Kobe treba da si ide u drug tim kade sto ke ima nekoj kako nego (slicen) nadprosecen igrac da ne pravi sVe sam.

Еј како сум ги замрзел од кога го тепаа Сакраменто во плејофот па па за секој нивни пораз се радував после ама тоа е...иначе Коби кај и да отиде таков ке си остане to e to

Abe sega zaradi toa da gi mrzite aj sega so se dobri se dobri a i Cobe e zver ne zaebavajte sega

Mlad_man напиша:
Abe sega zaradi toa da gi mrzite aj sega so se dobri se dobri a i Cobe e zver ne zaebavajte sega

Pa kako sto kazav McGrady bese pogolem "zver" koga igrase sam taka vo Orlando. Ama zatoa ne pominuvaa ni prv krug, ista situacija ke bide i so Lakers. :P

F.A. напиша:
Pa kako sto kazav McGrady bese pogolem "zver" koga igrase sam taka vo Orlando. Ama zatoa ne pominuvaa ni prv krug, ista situacija ke bide i so Lakers. :P
Точно..многу повеќе го почитувам Мегреди отколку "скржавиот" Коби..како што кажа Ф.А Лејкерси не поминува односно не оди натака

Не знам зошто ама ова од секогаш бил мојот омилен тим.
Како и да играат секогаш навивам за нив, иако има многу афери поврзани со Коби и не го почитувам баш како личност според она што се врти низ медиумите за него ( може се и само шпекулации, којзнае... ) меѓутоа како кошаркар е легенда. :)

Многу слабо играат во последно време. Од кога замина О'Нил тимот не е веќе ист.

Без оглед што е точно, секогаш ќе ми се фејворит тим и секогаш само тие кога играат ќе гледам НБА. Верувам дека пак ќе се вратат на тоа што беа, па останува само да причекаме на тоа ... златните тие!:bilder: :bilder: :bilder:

Мислам дека на Лејкерси им фали само некое добро засилување. Ако пак Лејкерс почнат да играат како што играа NBA лигата ќе стане уште поинтересна. Ништо нема да се знае.

:zlo::zlo::zlo::zlo:

Vlatko_Rusin напиша:
Мислам дека на Лејкерси им фали само некое добро засилување. Ако пак Лејкерс почнат да играат како што играа NBA лигата ќе стане уште поинтересна. Ништо нема да се знае.

:zlo::zlo::zlo::zlo:
Абе Влатко едно исто сто пати го кажа:)

Во недела играат пак против Феникс.на домашен терен за 2-2:tv:

Навивам за нив ама слаби се. Коби ако не дава по 40 поени ке губат. Им треба некој нов, ама добар. А не овие остатокот мочковците. во последната четвртина од 10 обиди ниедна тројка не успеаа да погодат. Поарно нека го купат Врбица Стефанов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom