Замисли...

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
замисли да немаш ништо научено и сите професори ти викаат..нема пробле,може да одговараш коа сакаш,не ти ставам кец у дневник..

Замисли одам утре на школо и ми викат...ти оти си понапреден од сите со надпросечна интелигенција ти даваме диплома без да довршиш утре 2 години.

а замисли Егеј и Пирин да ни се вратат ... ехејјјјјјј :)

Замисли се степаш со професорите, почнеш да ги маваш со столици и што ли уште не!:pos2:

Замисли да ми кажат не мора да ми идеш на час до крај имаш 2ка ...право очите нема да ми виде :)

zamisli vleze sea majka mi u soba i mi vika aj nema da ides utre u skolooooo:vozbud: ah pusta zelba....

замисли не можеш да замислиш о.О

Замисли учебната година да заврши предвреме заради неснабденост со мазут

Замисли се наоѓаш на брод на патување со уште тројца луѓе и ви се случуваат најразноразни глупости, бури, и останувате без храна и вода цели 10 дена, добро, сте се напиле малку вода, ама веќе нема...Значи, замисли тројцата другари одлучуваат дека треба да се избере некој кој ќе го изедат за да не умрат од глад. Значи се наоѓаш у положба кога треба да станеш човекојадец во суровата борба за опстанок...Или плен на човекојадци?! :vozbud: :nesvest: WTF?

Замисли да излезеш од Мекдоналдс со сендвичот и Калиопи да ти побара гриз :) хахахаа

zamisli stanuvam utre i mi otvara vrata sluginkata i mi vika ,, dole vasiot sofer ve ceka za eden cas poletuvate za Milano, potoa ve ceka sostanok vo London, a vecer ste na vecera vo Pariz" :pos2:

Замисли се наоѓаш на брод на патување со уште тројца луѓе и ви се случуваат најразноразни глупости, бури, и останувате без храна и вода цели 10 дена, добро, сте се напиле малку вода, ама веќе нема...Значи, замисли тројцата другари одлучуваат дека треба да се избере некој кој ќе го изедат за да не умрат од глад. Значи се наоѓаш у положба кога треба да станеш човекојадец во суровата борба за опстанок...Или плен на човекојадци?! :vozbud: :nesvest: WTF?

па мене животна желба ми е да пробам човечко месо:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom