1m човек 2m коса :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Hehehehe Alal da i e na zenskava ej Ne moze sekoj da izdrzi so tolkava kosa!!!

ovaa e duri strasna od pozadi me potseka na sasmara od ring filmot

И јас сега ќе го кажев истото :):) а ја имам гледано оваа девојка накде на инт. само не знам каде беше...Инаку јас косата секој месец си ја сечам и многу ми е убаво...Не би сакала коса долга метро ипол...

Аууу, абе ова девојчево изгледа ми мете по дома со косава.Не и треба метла.:pos2::pos2::pos2:

Аууууу, страшно! Не ми е јасно зашо оваа девојка ја пуштила косата подолга од себе??? :vozbud:
Па да живее у прашума нема толкава да `и биде. :cheeky1:
Брејјјјј, све има на светов! :icon_lol:

Шо да кажам за ова па сеа. No comment

Свашта.. Не ми се свиѓа, а плус и на врвовите и е одвратна, ко метла. Никој нема да и се налути ако ја скрати малку барем.:jaj:

Крејзи пипл. Абе разбирам долга коса ама ова е претеризам,Сакатлук!Кога оди по улица има некаква кошница каде што ја чува косата да не и се влече по асфалтот?:pop:

Мојава коса да беше толкава ни јас немаше да ги прифатам тие пари.Сум ја пуштала косата од 15 години и сега да ја продадам???Нема шанси.:nenene:

Кизнеј колку време ќе потроши дури да си ја измија косата а исто така троши доста време дури да си ја исуши косата.

За еднаш да си ја измија косата мора да си купува по 2 шампони:pos2:

абе оваа и газо може да си го брише, ако не и веке:rofl:

Mr.Bebils напиша:
Кизнеј колку време ќе потроши дури да си ја измија косата а исто така троши доста време дури да си ја исуши косата.

За еднаш да си ја измија косата мора да си купува по 2 шампони:pos2:
Можит не ни се миет :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom