Најплатени кошаркари во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde sega .. Ostavete Rusija i Papalukas realno gledajte ja Makedonskata KOSARKA ..

ako eden bogoev zima 3000evra u strumica kolku od prilika bi zimale cvetkov karamanolev sokolov..........a ic ne se u igra

u slednata sezona najgolemi plati bi trebalo da ima u feni i u strumica poso eden dimitrovski ne moze za eftini pari da go doneses od polska a isto taka i gocevski koj moze e za malku poeftin od macka a najavuvaat i najgolemi budzeti

Dimitrovski ke bide najplaten igrac slednata sezona.5000evra mesecno.Sigurno go znam mnogu dobro!!!

Русија е држава алооо...3000000 по сезона...Папалукас од пари нема да знае што да прави...ама тоа е во Македонија ни по 100 години нема да се даваат толку пари!

Русија е држава алооо...3000000 по сезона...Папалукас од пари нема да знае што да прави...ама тоа е во Македонија ни по 100 години нема да се даваат толку пари!

Како само можеш да помислиш да направиш споредба дека ке се даваат толку пари кај нас макар и по 100 г. Па тоа е ЦСКА Москва, еден од трите наголеми кошаркарски клуба во Европа, клуб позади кој стои Армијата на Русија која има буџет од преку 100 миљарди евра.

ako ne znae sto da pravi neka mi gi dade na mene ja ke mu go resam problemot i nema da se nalutam !!!!!

Pa Karamanolev zamina vo Vardar a mislam deka nema poveke mesto za Cvetkov vo Strumcia

bela neka si brka nekoj drug klub oti u strumica crmo mu se pise cela kariera ke ja presedi

Abe ne i samo zatoa veke pravime tim koj ke igra vo EVROPA a mislam deka Belata ne e igrac koj moze da igra vo tim koj ke igra vo EVROPA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom