СП 2018 - Група А (Русија, Саудиска Арабија, Египет, Уругвај)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Русија

Гласови: 31 58,5%
  • Саудиска Арабија

Гласови: 0 0,0%
  • Египет

Гласови: 26 49,1%
  • Уругвај

Гласови: 45 84,9%

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Голманон на Египет има 45 години. Овој за светсково сигурно на бања се спрема.
Два пути лечен од реума.:pos::pos::pos: Како урлам значи у 4 и пол коа го прочитав постов.:pos::pos::pos:

Уругвај би требало изе да влезе, Мадар Раша некако на сила да ги изгураат за второ место како би стадионите колку толку биле пуни.

Два пути лечен од реума.:pos::pos::pos: Како урлам значи у 4 и пол коа го прочитав постов.:pos::pos::pos:

Уругвај би требало изе да влезе, Мадар Раша некако на сила да ги изгураат за второ место како би стадионите колку толку биле пуни.
Jas mislam deka stadionite ke bidat polni bez ogled na toa do kade ke stigne "Mother Russia". Mozhe da ja butkaat do 1/4 finale vo zavisnost od toa koj ke bide zhrtva. Ako se sluchi izneneduvanje pa Ruste da igraat so Iran ili Maroko. eve ti gi megju osum.

Не мора да значи дека домаќинот го бутаат напред секогаш. Со Кореја беше така, ама Јужна Африка никој не ја спаси од испаѓање во групата.

Почнуваме, еве ги составите. Префрлете се тука за сите мечеви од групата А, нека не биде се во една тема.
dd8ff2741ded153814725d07fce473a2.jpg

Веројатно овие два тима имаат најмалку играчи што играат надвор од домашните лиги

Веројатно овие два тима имаат најмалку играчи што играат надвор од домашните лиги
На Акинфеев групава фаза не знам дали како за домашен терен или гостински терен ќе му се смета :icon_lol:

Убав гол. А и аситенција. Се гледа дека не за џабе има толку загреани екипи за Головин.

Многу боса репрезентација овие Арабија

Mozda imase malce kontakt ama nemase faul. Povekje se potsopna.

Пред да падне голот, топката се одби од Џагоев како од дрво, тоа е епилогот кога талент ќе одбере да ја помине целата кариера во зоната на комфорот.

Дали е ова отварачки дуел со најслабо рангирани екипи во историјата на СП?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom