Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
на времето бев фрик по патики, поспортски се носев и мораше да ги имам сите Брајантки одма чим излезат :) :) :) Носев само кошаркарски патики (високи) и давав по мноооогу пари тогаш.....шо да се прај, немаше мобилни тогаш :) :) :) А сега само нешто ептен лежерно носам, на пример Adidas ниски, едни New Balance исто две години ги сакатив по планини и трчање, исто и Etnies и Reebok ниските многу ме бендисуваат

Ја моментално носам АНД1 имам 3 пара тоБ патичињаto e to
remotejz5.jpg

Овие ми се за искачање ваму таму

За на зима носам вакви Саломонки:

dsc00478co7.jpg

А на лето носам вакви Дизелки:

dsc00479cl2.jpg

Сеа ќе зиам некоја поспортска патика за на лето, да не идам со Дизелкиве, многу елегантен ќе бидам. :pos:
И шо е многу битно да е ефтина патика. :)

И јас бев луд по купување патики, високи (кошаркарски), Cobe Briant-ки, Antoane Walker-ки, а сеа веќе не. Поише носам кондури. Моментално секојдневно си ги носам Replay-oт и PUMA (boxer) патиките, а за искачање или Replay-от или нешто поелегантно, по италијанско :) Alberto Ciccoli.
Тоа имам тоа носам, а башка и поише си ги чувам од порано.

Puma Power brake zakon patika 1 godina gi nosam i maka nemaat p.s.4990 peko market veles:D
simg_t_t2887298_5170272jpg110

Еве ми ги патиките за градска вожња :pos:
4-1.jpg

5-1.jpg

Овие се за трчање на кеј и сл.
1-1.jpg

За фудбал
6-1.jpg

И ова не се патики, али ги носам на планина :)
3-1.jpg

Едни Најк од Делта спорт за секој ден.

Е овие патики прв пат ги видов у Белград и реков мора да ги имам, и бев решен да идам до таму да ги купам, НО ги видов и кај нас и ги земав само не се баш вакви мислам црвеното е плаво тука зашто повеќе ми се свиѓа
3110012_01

точкест напиша:
Е овие патики прв пат ги видов у Белград и реков мора да ги имам, и бев решен да идам до таму да ги купам, НО ги видов и кај нас и ги земав само не се баш вакви мислам црвеното е плаво тука зашто повеќе ми се свиѓа
http://iserv-cache.demostores.com/is/servlet/izoom/DemoProducts/3110012_01?$detail_product$http://iserv-cache.demostores.com/is/servlet/izoom/DemoProducts/3110012_01?$detail_product$

Интересно патиче, ми се свиѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom