Пријателски натпревари пред СП

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Не им е прв пат тоа. Така и во квалификациите ги играше.
Јас прв пат забележувам, моја грешка. Само мислам дека не е ова формација баш за Белгија, имаат играчи и за постабилни формации.

Јас прв пат забележувам, моја грешка. Само мислам дека не е ова формација баш за Белгија, имаат играчи и за постабилни формации.

Па не е стабилна да, тоа се согласувам. Друго се квалификациите. Ќе видиме сега на СП како ќе биде.

Subasic; Vrsaljko, Lovren, Corluka, Vida; Rakitic, Badelj, Modric; Perisic, Rebic, Kramaric

Alisson; Danilo, Silva, Miranda, Marcelo; Paulinho, Casemiro, Fernandinho; Willian, Gabriel Jesus, Coutinho.

Од 16ч. почнуваат

Во 2018 година да мешаш религија и професија ми е надвор од сите граници само ајде.

Муслиманиве, барем тие ја што ги знам постов сакаат на сите ѓаури да ни го претстават како жртвување па во тие моменти да им биде дозволено се. Е на к.ров бе, кај русин ова не проаѓа

Муслиманиве, барем тие ја што ги знам постов сакаат на сите ѓаури да ни го претстават како жртвување па во тие моменти да им биде дозволено се. Е на к.ров бе, кај русин ова не проаѓа
абе седи, едно девојче што го знам на секое излегување во кафана си лока без проблем, гледам беше за продолжениов викенд во Грција, исто се изналока што стигне преку ден, се враќа тука, седнати после работа само она демек не јаде, не пие. :pos:

Без навреда, не дека ние сме нешто поарни, исти курац ама според мене не треба да се меша религија со професија во денешно време а и Ивановиќ, Видиќ, Матиќ итн. нонстоп си играа(т) за Бадник и Божиќ, еднаш не отсуствувале.

Јаја Туре се бунеше за шампањското што го давале на МОТМ, не пројде година, го застана цајкан ќор пијан. :icon_mrgr:

абе седи, едно девојче што го знам на секое излегување во кафана си лока без проблем, гледам беше за продолжениов викенд во Грција, исто се изналока што стигне преку ден, се враќа тука, седнати после работа само она демек не јаде, не пие. :pos:

Без навреда, не дека ние сме нешто поарни, исти курац ама според мене не треба да се меша религија со професија во денешно време а и Ивановиќ, Видиќ, Матиќ итн. нонстоп си играа(т) за Бадник и Божиќ, еднаш не отсуствувале.

Јаја Туре се бунеше за шампањското што го давале на МОТМ, не пројде година, го застана цајкан ќор пијан. :icon_mrgr:
Абе ние, а и најголем дел од христијаниве сме или не сме верници тиа си го чуваме за себе и како што викаш никој никогаш не злоупотребувал или наметнувал на на никого нити барал попусти само затоа што постел или му било празник. Овие ем им глумаат на нивните као постат, ем ние треба да ги третираме како да се заштитен вид, а самите не се верници како што сакаат да се претстават. Рибери исто ко Јајава ојше по курви, а после вртеше околу стадион ко незнам точно кој беше го бркаше со шампањското :pos:

Бразил-Хрватска на Енфилд.. Хесус капитен, Фирмино на клупа..Ауч

Бразил-Хрватска на Енфилд.. Хесус капитен, Фирмино на клупа..Ауч
Па потипична 9ка е Хесус отколку Фирмино, Фирмино само во оној систем на Клоп може да е напаѓач, во спротива си е офанзивец.

Имате на ХРТ2 кој сака да слуша хрватски коментатори :D

Абе знам дека е прв ама баш на Енфилд капитен го кладе а Фирмино на клупа хах ко фидбек да е за навивачите после секоја утакмица шо твитат дека треба стартер да е

Бразилциве очајни а?
Ако ја гледа некој нека пренесе впечатоци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom