Пријателски натпревари пред СП

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Он уствари е планиран за стопер. И Пеп го бараше во Сити за како стопер. Ама Филипе Луиз кога се повреди одигра доста натпревари за Алтетико како лев бек и тоа добро. Павард исто од Штутгарт стопер шо може да игра и како десен бек. :D
Затоа велам Сидибе колку толку може да игра иако и тој се пворедуваше сезонава и мислам дека ќе си биде стартер десно, а Менди не ми е логично да биде стартер пошо многу се 9 месеци неиграње фудбал, а Лукас Ернандрез доста наптревари одигра за Атлетико од јануари наваму.
Знам дека е стопер по вокација, на фудбал менаџер го земав и како стопер го играв ама на профилот му седи зелено и на лев бек, дека може и таму да игра :D

Паметно направи што зеде Дешамп толкав број на дефанзивци и тоа версатилни дефанзивци (Лукас може и стопер и лево, Сидибе може и лево и десно итн.) зошто тие се најподложни на суспензии преку добивање на картони а турнирот е подолг од ЕП.

Контриве на Франција треба да доаѓаат со предупредување, второ полувреме само летаат напред.

Дембеле збрца голчиште ама мене ми се допаѓаше многу како ја изигра контрата пред пет минути кога мавна статива. Ги врати во Италија пола одбрана.

Контриве на Франција треба да доаѓаат со предупредување, второ полувреме само летаат напред.

Дембеле збрца голчиште ама мене ми се допаѓаше многу како ја изигра контрата пред пет минути кога мавна статива. Ги врати во Италија пола одбрана.

Пишав јас пред некоја недела во ЛА лига темата дека има страшен потенцијал и дека може да биде еден од главните во Барса пошо се загрижија некои дека немала иднина Барса.

Спринтот и петата беа ала Роналдо во Манчестер :D

Иначе не ми делуваат воопшто воиграно, се на индивидуален квалитет одат.

Пишав јас пред некоја недела во ЛА лига темата дека има страшен потенцијал и дека може да биде еден од главните во Барса пошо се загрижија некои дека немала иднина Барса.
Денешните фанови не можат да се стрпат, одма сакаат готов производ, коштал 150 милиони и ајде а има само 21 година. Има некои преизбрзани одлуки ама дека не знае фудбал малку морген.

Немој експертите не ги чепкај, да не почнат пак со експертизи :pos:

Утре играат:
Австрија - Германија од 18ч.
Англија - Нигерија 18:15
Белгија - Португалија 20:45

За Дембеле и медиумите јадат трици цело време демек можно било да иде на позајмица, Клоп бил заинтересиран за него, бла бла бла....
А, уствари доволно е само ова да се знае :D

Иначе, сигурно Лукас ќе си игра лев бек, одличен е, а Менди цела сезона е повреден.

Џабе филмој прајте прва утакмица Дешамп класика пак ќе си почни со Жиру и Матуиди/Лемар пред Усман и Толисо

3-4-3 за Мартинез против Белгија. Малце комедии ќе биде Караско и Мертенс од лево, баш ме интересира како ќе функционира ова.
ccae898c9c6f63c12ddf2be5dfebe82d.jpg

Не им е прв пат тоа. Така и во квалификациите ги играше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom