Навивачки групи во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата aerodromka
  • Време на започнување Време на започнување
abe jas da vi kazam deka nemam nisto protiv aerodromcite ama mnogu me nerviraat so se sve calamdzii

abe vas ve teraat da gi zadovoluvate be ne nas

ауууу значи има вистина те ебеле Гого олдтајмерот и Винце дебелиот,а се приметува тоа пошто стално со љубов ве гледале.Маме им ебам педофилско нивно тие затоа се опкружуваат со мали дечиња:bilokojzbor::bilokojzbor:

abe jas da vi kazam deka nemam nisto protiv aerodromcite ama mnogu me nerviraat so se sve calamdzii

НИ СЕ МОЖЕ што да ти кажам сега ајде ако можеш нешто бујрум и ти и другарите знаете каде сме на 6 повелете

so slusam dame go tepal crven??????
:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:

pa radi toa ke se raspadne family pa za toa mi e gajle
:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot: Браво машко битно е да се интересирате за нас тоа ме радува него ајде кажи сега ке дојдете ли вие ви сабота или не.

:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot: Браво машко битно е да се интересирате за нас тоа ме радува него ајде кажи сега ке дојдете ли вие ви сабота или не.
sega i ti ne zaebavaj ne postavuvaj tolku glupi prashanja SE ZNAE DEKA NEMA DA DOJDAT koga oni dosle ustvari ????:uvo:

a so ti e tebe gajle dali ke dojdeme SE PLASITE A ??? mene so mi e gajle dali family ke idat bitno e jas ke bidam tamu I ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom