Фан Клуб: Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Ги поштувам италјаните како и впрочем сите екипи кои играат добар модерен фудбал...али до толку да се палам на нив и така ватрено да навивам за нив :nenene:

`TENK` напиша:
abe samo kazav deka gi mrazam nikogo ne navrediv temava ne e samo za tie sto ja sakaat italija?:smir:

Поооооо досаден, добро бе не туку плачи за едно црвено шо ти дадоја. Не мора да се лижиш овде и цвеќиња да клаваш после секој пост. Помири се со то и продолжи да живејш. Море опседнати луѓе со репутација, десет пати се правда овде шо како напишал. Ми е гајле, ако не се согласвам можам црвено да ти дам и не морам да те слушам кај шо се жалиш.

`TENK` напиша:
abe samo kazav deka gi mrazam nikogo ne navrediv temava ne e samo za tie sto ja sakaat italija?:smir:
Ти го прочита најновото правило? Еј, какво глупаво прашање поставив сега! Очигледно не. Важно: Прочитај пред да постираш!

Фан клубовите одсега се само за навивачи. Инаку го навреди клубот односно репрезентацијата за кои некој навива!

Па то ти го викам и јас, форсираш и праќаш 10 постој за да некој не ти се налути. Нема шо погрешно да те сфатат ти напиша дека ги мразиш италијаните. Ова можи само на еден начин да биди сфатено. Помири се со то и продолжи не досадвај знајме дека си добар.

Абе брат, остај па ти. Кога нема да ги прочиташ правилата нормално дека ќе се избрукаш.

еве нешто за "мразење"
cup.jpg

ако не, сменето е правилото ама сепак не треба да се провоцира на фан темите

ПоздраФФФ

Тоти вика Addio Azzurri

Ајде чао и фала за се шо напрај за репрезентацијата. Еден од најдобрите шо го носеле дресот на Италија.

Нема да биде исто без Тоти.. Но сепак Донадони изјави дека ја почитува неговата одлука.. па и нема што да прави човекот..

и јас сум фан на Италија уште од кога почнав да гледам фудбал некако италјанскио фудбал ми е најпривлечен FORZA ITALIA

Тоти се пензионираше од репрезентацијата. Доволно направи за репрезентацијата. И веќе годините го стигнуваат, и физички не е толку силен како порано. Најдоброто решение го донесе Тоти.

- grazie Il Capitano

koj kako saka neka kaze ,Italija zasluzeno go osvoi svetskoto prvenstvo. pozdrav do site navivaci na ITALIA.

Тоти се пензионираше од репрезентацијата. Доволно направи за репрезентацијата. И веќе годините го стигнуваат, и физички не е толку силен како порано. Најдоброто решение го донесе Тоти.

- grazie Il Capitano

Ama i Nesta mu se pridruzi pred edna nedela

Абе Италија ако не може да најде замена за Неста...
Има одбрамбени колку сакаш, а Тоти иако не го сакам многу стварно играше одлично

katanadzoto se znae od kade poteknuva:) i najaki se navivam za niv:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom