Фан Клуб: Шкупи

• Креатор на темата Креатор на темата Enigmatik
  • Време на започнување Време на започнување
a pa sto vinarite bile tolku glupi pa dozvolile da im bidat odzmeni znaminjata.

Тоа VINARI NEGOTINO се чита, ама ќе го замолам Албанец да ми каже што пишува под него, малце сумлива ми е работава на каков начин сте дошле до "трофејот". Прво и основно знам дека транспарентите на винари им се на кирилица, и ме чуди зашто овој е на латиница.

Vidi bese zakacen pozadi gol kaj sto imase ograda sto znaci nemase tribina tamu , inaku ako znaes deka tribinata u negotino ima forma na bukvata J .
Transparentot ne bese zemeno dodeka natprevarot bese u tek , imase obid od nasa strana da se presmetame so vinarite ali dzandarite ne sprecia . I Koga zavrsi natprevarot site si mislevme deka bide zemen od strana na vinarite tie go ostavia tamu posto nie reagiravme i dojdovme do transparentot. Pisuva nesto reklami ima od nekoja sendvicara ali jebi go toa ne sme nie krivi sto ne go zema transparentot .

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

pozz do site $verceri...
da ne znae so kogo i kade igra sloga na prvata igra na prodolzetokot na sezonata...

Shkendija - Sloga 0-0

CueBaLL напиша:
eve nekolku fotki od atmosferata vcera
xl0bba.jpg

14v5xt5.jpg

1zxr5tt.jpg

Значи само со шкендија кога играте се истоварате пред тетовчанка а?
А против Тетекс автобусите ви вртат преку селата и одат позади стадион директно. Еееее колку треба...
За 2 месеци играме овде против вас, па да ве видим истоварите се пред тетовчанка..:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom