Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Сите ги дадов за macedoniancities.com, ако ти се за тоа... :wink: Бај д веј, како ти се допаѓа фотографијата за аватарот? Ја погодив ли?

acid напиша:
Сите ги дадов за macedoniancities.com, ако ти се за тоа... :wink: Бај д веј, како ти се допаѓа фотографијата за аватарот? Ја погодив ли?

A be ja rekov
Macedalien напиша:
da go grabnes i da begas!!!
:mrgreen:

Mislam deka Skopje ke zalici na sebe od koga Trifun Kostovski ke stane Gradonacalnik,toj e najdobriot izbor sto bi mozel da bide. :twisted:

Abe kakov centar uste malce i nego ke go srozat :)

Ne e centar na svetot.. tuku samo vo centar e ona bas evropsko Skopje, samo toj del e spastren. Po drugive naselbi sto sum setala e dzumbus, haos.. vo Dracevo pa mora da ima voda po ulicite, nemozes ko covek da pomines ednas :x

nema da dochekate na Skopje drugite gradovi da mu zaviduvaat, ne mislam na drugite makedonski gradovi tuku eve barem na sosednive drzhavi

Kleopatra напиша:
Добро бе господа зарем да се срамиме од изгледот на Скопје во зима. :oops:
Па зима е, имајте разбирање. Скопје изгледа сиво. Нормално е да е така. Нема зеленило, нема сонце, снегот се топи, улиците се влажни, не е расцветано......
Почекајте пролет па да се читаме.

i eve ja proletta dojdeeeeeeee
neli e bolje be prolet za razlika od zima ?
sve e zeleno, sonce, golema razdvizenost...so da ti raspraam najbolje e vo prolet nema sto

a Skopje? pa neam zborovi bre Skopje e najbolje grad u cel svet! :P

Јас си го сакам Скопје со сите фекалии што го ружнат, и мислам дека не би можел да живеам на друго место. Престојував во Солун 30 дена, ќе се мрднев од желба да се вратам.

Infected напиша:
i eve ja proletta dojdeeeeeeee
neli e bolje be prolet za razlika od zima ?
sve e zeleno, sonce, golema razdvizenost...so da ti raspraam najbolje e vo prolet nema sto

a Skopje? pa neam zborovi bre Skopje e najbolje grad u cel svet! :P

Da, da, se e zeleno...

И јас да чурнам некое специјално чурче ќе гледам се зелено... Море розево ќе гледам! :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom