Ефтим длабоко се извинува - направил некое срање

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
"desing by:" и "powr by:" абе ова некое дете од второ одделение се заебава на нет.

За банери по желба цени под гововор :)

Ефтиме, море ќелеше глуБ!

Garfield напиша:
За банери по желба цени под гововор :)

Ефтиме, море ќелеше глуБ!
Aма пази еееј. Не е НАД туку е ПОД... лелеее Дај бе ние ќе му платиме на приватни часови малку нека поработи хахаха

Дај не се зезајте со Ефтим да не го хакира форумов после шо праиме:pos: али тоа "Слава им удрило у Глава" тестивали :pos:

Martin$ напиша:
Ednostavno da go ismejuvame :) Barem taka bi prestanal heeee

Пробавме, ама ништо. Колку што е тежок толку теми на Кајгана се отворени за него. И пак ништо, памет не доаѓа.

За нас
PirateProduction ви нуди најквалитетна и најефтина изработка на веб страници, сниманје на компјутерски ЦД, поправка на компјутерски хардвер и софтвер, одржуванање на компјутери, компјутерски мрежи и комјутерски системи.
PirateProduction
врши поправка на фискални каси, обука за фискални каси како и одржување на фискални каси.

Значи се на едно место во секое време!!!

Туку, друго сакав да кажам. Ни на крај на памет не ми текна дека позади ваква работа се крие фамозниот Ефтим.
А баш сакаф да видам каква е од мајка родена една од најубавите спортистки во МК.
Сега ништо...
Ако има некој зачувано јпг нека ми прати по пп или по мејл нешо...

Ајмо доброволен прилог да збереме, Ефто да го пратиме на курс по македонски јазик. :pos: :pos: :pos:

Јас од се срце ќе му ја подарам Зоки Поки. Мислам дека е од основно значење за формирањето на проширени реченици во македонскиот литературен јазик.

Јас ќе му ја подарам Касни-Порасни, само можит да имат мали проблеми кај песната за лимончето...

Андроник напиша:
Мора да се превземе нешто против ваквите човечиња кои ја уништуваат македонската интернет култура. Што предлагате?
Абе во големиот дворец мора да има барем еден дворски ШУТ, за негова среќа или несреќе таа титула ја поседува Ефтим.

другарче напиша:
да не беше гугл кеш од кај ќе знаевме шо згрешил ефтимчо јаден...

abe hahahahahha овој бил полош и од мене во пишуваНЈето хахахахахахах е неможам појќе се изнасмеаФ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom