Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мислам дека кога се дрогираш паметот го нема, и го немало и претходно штом си почнал да се дрогираш.......girlll напиша:Se moze da se prifati.. AMA SO GRANICA no kaj NEKOI VIDOVI droga.. Nemozes da si postavis granica ako ednas ja vneses vo sebe.. Deca drogirajte se AMA SO PAMET![]()
makedon4e напиша:decki aj ke ve molam ako moze da mi kaze nekoj od iskustvo ili nesto priblizno za toa koj se posledicite od edna "tabla"(ne mora da znaci cela) i kontraindikaciite....samo ve molam bez napagjanje so frazite "decko odi leci se" oti i jas sum protiv drogata ama me interesira sto e forata so tablive oti znam deka ima nekojsi MDM i speed taka nekako bea....pozelno e da se pise nesto okolu ova prasanje za opsto znaenje....
p.s najkompetenten za ova spored mene e BACILLOUS GAGOUS bidejki neli deckoto studira biohemija ili taka neso(zboram da ni kaze neso od literatura):helou:
da dazafrknata напиша:Не знам од искуство али би можела да ти кажам само што подразбираш под ,,табла,, заради тоа што и не се знае за која дрога која фраза се користи. Дали мислеше на exstasy
Абе тој уживал се до почетокот на периодот на толеранција каде што поради одредени молекуларни причини кај синапсите не му се дозволува на психотропниот молекул да се дејствува како што треба , па во потреба по негово дејство тој внесува во поголеми количини со што и молекуларната меморија за таа супстанца се зајакнува и самиот организам бара да прими од таа дрога. Резултата очајнички обиди да се добие истиот ефект, кои поради нивната неуспешност водат кон депресија на „уживачот” или евентуално труење на организмот.Picasso` напиша:Nikoj ne uziva vo nivno koristenje. Zabludata e taa shto ne im dozvoluva da ja trgnat raskata od ocite i da vidat navistina kolku taa droga gi maci i zmacuva
Sum govorel mnogu za drogata, doma imam narko-zavisnik, zavisnik od taa droga narecena Heroin, i ja ne go delam mislenjeto so tie momci ili devojki shto mislat deka nekoi "uzivaat" dodeka ja koristat ili taa dejstvuva![]()