Taboo, бледа копија на Tatu или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
shura напиша:
haha...jas pa duri i go simnav spotot da vidam sto cudo e...citav vo nekoi vo vesnicive za niv...pa i web strana...si vikam daj da vidam sto cudo e...ama toa da ti bilo beter od bugarkive...barem kaj bugarkive ima sto da vidis..si pustas planeta i si pustas winamp...a ova...NE IDE...aj moze vo slednite spotovi ke se soblecat:zlo:

АЈ дај линк да го видам и јас спотот па да дадам некој кометар :D:helou::helou:

Едит:Абе зш кај мене не се отваре web страната???излегува една вонземјанска глава и цело време се осветлува по малко и повторно се затемнува????

типките се патетични, песната е срање, спотот исто така и то. Не ги бива... Али и онака ќе ги снема за неколку месеци...

Глупост на годината. Џабе фрлаат пари, осудени се на пропаст :helou:

МОРЕ какко би и заверил семестар на плавана:drk:

Abe.. dobro, da recheme vo pravo ste so komentarive.. no mislite na ovoj nachin: ako ne gi cenime nie kako publika, koj ke gi ceni?
Zemete gi primer bugarive, si gi pravat svoite pejachki gospod, a realno poloshi se duri od nashite. (kako kvalitet na muzika, ne rozhdenden... megju redovi)

Брат не ги бива ама баш ич...како да ги ценам...па не сум будала...отерај све у П.М. и батали ги бугариве...тоа е друга приказна

Што ги е**те? :)
Оставете ги да си уживаат во семи-лезбејските фантазии :)

А спотот од кај да го симнеме??? Линкче да дадеше некој да го погледнам па да коментирам и јас.

ej stvarno, koja im e stranata or something..bas me zanima:) nejkam da mrcam na prazno, a mn sakam da mrcam :zlo:

од што се добри и сајтот им го бутнале..ХАХАХАХАХАХАХАХ!!!

btw линкот беше www.taboo.com.mk

Спотот можете да го погледнете тука . Мене искрено не ми се допаѓа.
Уживајте :) :smir:

го гледав спотот пред некоја минута на тв. ги жалам девојчињата.. шкарт песна, спот... нема да успеат.

Ќе испеат 2-3 песни и толку ќе им биде.Кога 4Плеј што на М2 победија направија 10 песни и толку им беше што останува за овие.
Инаку песнава не е некој хит па за да се прослават нешто така да не мислам дека ќе бидат некој бум на сцената.

Don't like it!!! Баш и не ми се некоја копија на тату, пошто типкиве се далеку од нив. Само што го гледав спотот и искрено ич не ми се допаѓа. Со серијата, сите се запалија по тие волшебнички, па ај и ние, може повеќе ќе не сакаат :pos: Ај малце голи, машкиве ќе се запалат, ќе не гледаат ова она. Абе незнам, глупо ми е да коментирам ама женскиве ич не ми се допаѓаат(се мисли на групата). Првпат ги видов во емисијата на Лила. Бруки живи беа(сирот Бојан:pos:). Не ја коментирам емисијата - кој гледал знае што мислам. И не верувам дека долго ќе издржат. Прашање е дали уште една песна ќе успеат да извадат. Брзо ќе се заборават:smir:

Se snashle devojchinjata sea so da praime. Sea dali ke gi forsiraat ili ne toa e prashanje. Abe pa so neka produzat, ako ne gi biva moze ke biva za humor i gafovi po telivizija ili spotovi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom