Спамирајте со Тошо (наградната игра на Топ Шоп)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
зашто ги баниравте бе? баш сакав да си нарачам "со врски" преку нив, овде на форумов, чиби чан! и онака неам по дома кутре... и сакав од хорор венчето што плаши гости кога ќе се приближат! и уште нешто... блендерот на комшивката(ко раката на тато,текиња?). тоБ беше тоа... штета.

а ви текнува на тоа: ваква тава, таква тава, насекаде тави...:))) муахахаха

maca16 напиша:
Izgleda deka g-dinot misticen ne moze da se pomiri so faktot deka ne razmisluvaat site kako nego pa sega site sto go poddrzuvame Toso ke ne stavi vo kategorija CLENOVI NA ZIRITO. Ne gledam mnogu TV,no koga mi treba nesto od Top Shop si odam direkno kaj niv i si kupuvam. Imaat navistina unikatni proizvodi,a uslugata i nacinot na rabota im se navistina na zavidno nivo,na Evropsko nivo,a sekogas davaat i po nekoj podarok,sto vo drugi prodavnici ne se slucuva. SAMO NAPRED STUDIO MODERNA, ODLICNI STE !!!
Колку е интересно да се откриваат нови идентитети на веќе познати пациенти кои си го бранат г’зот!:pos:

Уште малку и чистачките таму ќе ги натераат да ги бранат на форум.:pos2:

леле овие од модерна, секаде испуштиле корења:))) како тревата пиреј се:))

патетикиии ееееј! абе нели заклучивте дека еден од форумов не ве пофали? па морате самите а? како беше она.. хмм.. ако никој не те фали, пофали си се сам а? Боже мили. направиа катаљон јузери за само да си се испофалат. за жалење.

Мора да има и такви бе Кенгур, ако ги нема на кој ќе се мава сеирот. Леле тоа човечето ТОШхххО колку ме нервираше за малце ќе настрадаше телевизорот ради нив:)

Значи сам си го барав, реков дека не ми стига спам пошта особено не од она Тошо кога ете отварам маил и што да видам.. се знае, ама пак средив работата и пак нека проба да стигне
хахахахахаха

maca16 напиша:
Ne gledam mnogu TV,no koga mi treba nesto od Top Shop si odam direkno kaj niv i si kupuvam. Imaat navistina unikatni proizvodi,a uslugata i nacinot na rabota im se navistina na zavidno nivo,na Evropsko nivo,a sekogas davaat i po nekoj podarok,sto vo drugi prodavnici ne se slucuva. SAMO NAPRED STUDIO MODERNA, ODLICNI STE !!!
Ова дефинитивно не е некој од Топ Шоп.
Па добро бе луѓе, толку ли не можете да направите разлика помеѓу продавач и купувач?

Ова е дефинитивно купувач. Еден од многуте задоволни. Сите сме убедени.
Немој да се дрзнал некој да ја банира Маца16. Побогу, има само 16 годинки...

Маца, што имаш купено досега од Топшоп, и како си задоволна од нивните производи?
Кажи ни повеќе. Леле, се возбудив. ОМГ ОМГ ОМГ.

Ете ти и овој Вирус се мрднал бе и он спамира со ТОп ШОп. Сакав да им одговорам дека маскотата се вика Бошко ама ај им опнав делит

15 godini koristev obicna pravosmukalka i ic ne bev zadovolna. Od koga go kupiv ,neznam to edno pravosmukalce na voda, mnogu sum zadovolna. Sega mozeme site da cisteme. :nesvest: site eeej. Ova e citat od edna mlada starka na top Shop. Napred studio modernaa, najdobri stee. Aha, da. Da, de da.

Татко ми работи како молер а и јас ко ке немам сколија. Прашај те што викаат луѓето за онај ваљакот што се става боја во него ”и дете може да бојадисува како професионалец” за само 1990 денари. Па ај после што си направив ела направи све како што треба и на крај народната сиромавиот плаќа два пати! А не се занесувајте со топ шоп пошо и оние справите орбитрек и тотал џим (што се за само 12.990) и сите други се по 80 евра во продавница во Грција. Кој неверува нека оди нека провери.

и јас сум еден од нивните задоволни купувачи! ве текиња на настек(или така нешо) наочарите? демек наса технолоџи? оние што ги пукаа со сачмарка и што не им беше ништо? епа јас поради тие ја преживеав 2001!! си идам ја така со наочариве на мене, и искачаат 12-13 терористи и пукаат накај мене и ете ти 4-5 куршуми попив у глава(на ниедно друго место) и тоа во наочарите! да не беа тие, ќе бев повреден.. прилично. а еве и ден денес ги носам.. прееска бев на вулканизер да ми ги исперат, нешо чафка ми ги посра сабајлево. фала топ шоп! ги препорачувам на секој!

kpbKENGUR напиша:
ве текиња на настек(или така нешо) наочарите? демек наса технолоџи? оние што ги пукаа со сачмарка и што не им беше ништо? епа јас поради тие ја преживеав 2001!! си идам ја така со наочариве на мене, и искачаат 12-13 терористи и пукаат накај мене и ете ти 4-5 куршуми попив у глава(на ниедно друго место) и тоа во наочарите! да не беа тие, ќе бев повреден..
ХАХАХАХХА
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom