Спамирајте со Тошо (наградната игра на Топ Шоп)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Abe salam ste gi potisnale ovie od studio nemoderna:baeh:.Ama i mnogu "zadovolni kupuvaci" imalo na forumot i toa se taze registrirani za odbrana spremni:salut:
:pos2::pos2::pos2:

Абе, а колку јузери се накотија досега, од Студио Модерна?

пензијата не ви е доволна, сините картони ви каснат, имате проблеми по дома, се будите ненаспани, купете го нашиот душек... муахахаха

BREEEEEEEE COVEK NE SMEE NI DA POFALI NI DA SE NASALI ODMA TE NAPAGAAT, :tapp:

STUDENT7 напиша:
:salut: TUKA SE VODELA TESKA BITKA,NA KOJA STRANA DA BIDAM SEGA?
Со оглед на тоа што имаш иста ип адреса како чичко Тошо (со фалично ш) и госпоѓица Џоли д стјупид...

Скулгрл напиша:
Со оглед на тоа што имаш иста ип адреса како чичко Тошо (со фалично ш) и госпоѓица Џоли д стјупид...

Ќе се примени мојот потпис :helou:

Хахахах каква патетика се овие од студио модерна човече...Вечер ќе неможат убаво да спијат на нивниот дормео :pos: :pos:

STUDENT7 напиша:
BREEEEEEEE COVEK NE SMEE NI DA POFALI NI DA SE NASALI ODMA TE NAPAGAAT, :tapp:
Но, тоа не е се!
За секој нов регистриран јузер добивате гратис пцовка! На мамица ви у фрфуљот! :pos2:

Acid напиша:
Но, тоа не е се!
За секој нов регистриран јузер добивате гратис пцовка! На мамица ви у фрфуљот! :pos2:
А доколку се јавите во следните 30 минути добивате гратис бан!:pos:

патетични се еј... -) еве ја ќе ви кажам.. си купив космодиск, оти годиниве ме навјасаа, и воопшто не ми помогна... арам да ви е! неќефте да го примите назад, зашто на него имаше малце црвенко-џемперот пуштил боичка оти сум се запотил дур копав на нивата... садев кромид.

Значи овој Тошо(со меко Ш што забегава накај потврдо С) ај што спамира по мејлови ама и на кајгана бе:pos:. А доколку се зачлените во наредните 30минути добивате не еден не два туку три од неверојатните потписи на ЅВЕР и тоа на кратко трошечки батерии. Чим се истрошат нема ни пунење ни бутур туку така останувате вечно банирани. Да да неверојатно но вистинито:pos: јавете се на 0800-ај вант то бан-тоСо

Погуглајте малку на интернет да видите дали постои тој ушљакот - Др. Левин :) Јас не го најдов...а сакав како аватар да ис го ставам

1e977189ab341f6d9fe52bf3772c8337.gif

Еееее, сите ги избаниравте...А баш ми се смешни и глупи и за заебавање супер...И ТОА НЕ Е СЕ!!!!
Со секој баниран јузер добивате уште три нови!!! Неверојатна понуда од Студио Модерна и Тошо!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom