Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наградите се супер ...
Нека победи најдобриот ..
Tocniot odgovor pocnuva na T...![]()
Дарла напиша:bravo za topshop.com.mk
konecno on-line shopping vo mk , i mnogu se ekspeditivni , brzi , toa mi se dopaga, pered nekoj den si naracav nesto
za raslika od drugite sto ja imaat istata opcija , mozes da ostavis podatoci i da pocekas edna godina dodeka ti se javat ili bilo kako da te iskontaktiraat
![]()
Complex na nizha vrednost, ti teknuvaSANCTIMONIOUS напиша:Не можеа да ги заебат кајгаџии па отидоа на поситно!
п.с.Дарла пишува во трето лице![]()
Acid напиша:Дали ако направам страна каде луѓето ќе може да внесат 100 адреси од е-пошта до кои ќе испратам пораки како Enlarge your penis, Buy methadone, итн. е кривично дело? Или ако не, дали е морално и човечно тоа некој да го прави, особено откако сте му кажале дека не сакате да бидете жртва на нивната комерција? Знам дека нема начин директно да бидам отстранет од можноста за примање вакви пораки (можеби за тоа се криви дебилите што ме ставиле во играта), но сепак, прашувам, дали е во ред воопшто да постои ваква опција на јавен сајт на мрежата
Уште еден од членовите на жирито?Jolie напиша:eeeeeeeeeeeeeeeeeee se gleda deka site nemate druga rabota tuku da napagate nesto za koe vrska nemate,ili pak gi pravite tie raboti zatoa sto vi e krivo:baeh: . DA ZIVEE TOP SHOP I TOSO
Да немавме попаметна работа ќе спамиравме. Можеби и ќе отваравме повеќекратни (Multiple personality disorder) јузери на форумов за да си ги чистиме гомната. :wink:Jolie напиша:eeeeeeeeeeeeeeeeeee se gleda deka site nemate druga rabota tuku da napagate nesto za koe vrska nemate,ili pak gi pravite tie raboti zatoa sto vi e krivo:baeh: . DA ZIVEE TOP SHOP I TOSO