Спамирајте со Тошо (наградната игра на Топ Шоп)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе, Тошо, шо се прајш на Тошо и на три и пол? Кажи си бар дека спамирате, а не бла бла, тужби, дружби и случни срања...

Многу е добар пос*аниот калап за ‘‘крофни‘‘

Наградите се супер ...
Нека победи најдобриот ..
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Tocniot odgovor pocnuva na T...
smiley2.gif
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Тошо мајсторе (мајмуне) !!! :vozbud:

Дарла напиша:
bravo za topshop.com.mk
konecno on-line shopping vo mk , i mnogu se ekspeditivni , brzi , toa mi se dopaga, pered nekoj den si naracav nesto
za raslika od drugite sto ja imaat istata opcija , mozes da ostavis podatoci i da pocekas edna godina dodeka ti se javat ili bilo kako da te iskontaktiraat
smiley2.gif

По по по како само ги меткаат ееееј. Не, не се извинувам, ДОБРА РЕКЛАМА *
*жими гзов

Зошто си нарачала кога производите и се до рака? хаха

Не можеа да ги заебат кајгаџии па отидоа на поситно! :)
п.с.Дарла пишува во трето лице:)

SANCTIMONIOUS напиша:
Не можеа да ги заебат кајгаџии па отидоа на поситно! :)
п.с.Дарла пишува во трето лице:)
Complex na nizha vrednost, ti teknuva:)

Еве една од реакциите на останатите интернет корисници кои Топ Шоп ги исспамира:

"Top Shop спамажа

Пред еден месец добив една пошта од Топшоп полна со адреси од други корисници. Се работело за некоја наградна игра во која влегувате ако некој ваш познаник (кој ви ја знае адресата) оди на нивната страна и ве пријави. Фер? Испратив порака во која ги замолив да не ми праќаат повеќе пораки, бидејќи спамирањето е правен прекршок. Ми вратија дека ги консултирале овој, оној и дека се свесни дека тоа што го прават не е прекршок. Ок, се надевав дека повеќе нема да добијам пошта. Денес добив три.

Дали ако направам страна каде луѓето ќе може да внесат 100 адреси од е-пошта до кои ќе испратам пораки како Enlarge your penis, Buy methadone, итн. е кривично дело? Или ако не, дали е морално и човечно тоа некој да го прави, особено откако сте му кажале дека не сакате да бидете жртва на нивната комерција? Знам дека нема начин директно да бидам отстранет од можноста за примање вакви пораки (можеби за тоа се криви дебилите што ме ставиле во играта), но сепак, прашувам, дали е во ред воопшто да постои ваква опција на јавен сајт на мрежата?

Утре чекам да им се јавам на тој бесплатниот број. Се работи за студио Модерна што од секогаш сум ја презирал во нивната (ќе ја цитирам Би) работа „како фабрика на Илузии” за дебелите пред телевизорите. За дополнителни информации ќе го ажурирам постов."

Acid напиша:
Дали ако направам страна каде луѓето ќе може да внесат 100 адреси од е-пошта до кои ќе испратам пораки како Enlarge your penis, Buy methadone, итн. е кривично дело? Или ако не, дали е морално и човечно тоа некој да го прави, особено откако сте му кажале дека не сакате да бидете жртва на нивната комерција? Знам дека нема начин директно да бидам отстранет од можноста за примање вакви пораки (можеби за тоа се криви дебилите што ме ставиле во играта), но сепак, прашувам, дали е во ред воопшто да постои ваква опција на јавен сајт на мрежата

:tapp: .... хаха

eeeeeeeeeeeeeeeeeee se gleda deka site nemate druga rabota tuku da napagate nesto za koe vrska nemate,ili pak gi pravite tie raboti zatoa sto vi e krivo:baeh: . DA ZIVEE TOP SHOP I TOSO

Jolie напиша:
eeeeeeeeeeeeeeeeeee se gleda deka site nemate druga rabota tuku da napagate nesto za koe vrska nemate,ili pak gi pravite tie raboti zatoa sto vi e krivo:baeh: . DA ZIVEE TOP SHOP I TOSO
Уште еден од членовите на жирито? :tapp:

Jolie напиша:
Да немавме попаметна работа ќе спамиравме. Можеби и ќе отваравме повеќекратни (Multiple personality disorder) јузери на форумов за да си ги чистиме гомната. :wink:

Да живее топ шоп!
hitler.gif

Izgleda deka g-dinot misticen ne moze da se pomiri so faktot deka ne razmisluvaat site kako nego pa sega site sto go poddrzuvame Toso ke ne stavi vo kategorija CLENOVI NA ZIRITO. Ne gledam mnogu TV,no koga mi treba nesto od Top Shop si odam direkno kaj niv i si kupuvam. Imaat navistina unikatni proizvodi,a uslugata i nacinot na rabota im se navistina na zavidno nivo,na Evropsko nivo,a sekogas davaat i po nekoj podarok,sto vo drugi prodavnici ne se slucuva. SAMO NAPRED STUDIO MODERNA, ODLICNI STE !!!

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Овие од спам-модерна „едноставно нели” неможат да се помират со фактот дека им се тргна многу добар С Е И Р :pos: :pos:

Уште некој јузер да отворевте?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom