XXIII Зимски олимписки игри - Пјонгчанг 2018

Каков старт Германија-Швајцарија.
За 9 секунди исклучување за цел натпревар (5 минути) при што повредија гермнаски играч, за помалце од минута и 30 секунди се спукаа, па Германците дадоа гол.

Ххахахаха каква катастрофа Фајфер од предност од 33 секунди пред последна измена , на крај нема ниту медал .

Ххахахаха каква катастрофа Фајфер од предност од 33 секунди пред последна измена , на крај нема ниту медал .
Можам да замислам какви шамари ќе јаде од тренерот што им се дереше покрај патека. На прерходните замени грлото го остави на снегот, а тие грешка немаа. Доаѓа Фајфер и ете го тренерон стои во место и фаци му прави, си вика кај кур те најдов.

Можам да замислам какви шамари ќе јаде од тренерот што им се дереше покрај патека. На прерходните замени грлото го остави на снегот, а тие грешка немаа. Доаѓа Фајфер и ете го тренерон стои во место и фаци му прави, си вика кај кур те најдов.

На крај кога ја кажаа Далмајер не можеше да поверува што се случи , огромна предност им даде на мажите во штафетата а се уништи Фајфер .
Злато на 10км на овие ОИ , на светското лани беше непогрешлив во штафетата, каков крах сега му случи.

Пајфер бе :D

Ќе биде јако сега на Нордиско помеѓу Акито Ватабе и Јарл Магнус Рибер и позaди нив германците. Френцел, Ридзек и Рисле, леле каква пеколна трка :vozbud:
Ти ебам тактиката на германците и се очекуваше ова да го направат. :icon_mrgr:

DWezhntVwAEPjyn.jpg

Последно уредено:
Чешка - Сад од 10 пенали само еден гол дадоа. Им го нема Ти Џеј Оши на америве :icon_lol:

Moже некој да ми објасни или да ми прати линк за тој Французинот што го избркале од олимпијадава? Малку сум аут овие 2-3 дена и прееска едни збореа за вакво нешто :D

Moже некој да ми објасни или да ми прати линк за тој Французинот што го избркале од олимпијадава? Малку сум аут овие 2-3 дена и прееска едни збореа за вакво нешто :D
Не може ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom