Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
точкест напиша:Кој чека ќе дочека нели ама некој од чекање и умрел- Епа изгледа јас сум од тие:kesa:
точкест напиша:Моето чекање е исто како броењето на ѕвездите, барајќи ја безконечноста, броење на зрната песок....епа кажи ми Дивајн дали вреди чекањето или е залудно губење време:smir:
Лејди Сатори напиша:Љубовта е прилично тешка болест, создава халуцинации, чекањето е една од нив.
Вистинската љубов ако е љубов во која се е обострано, да е уживање и задоволство, но во другиот случај, претежно е болна во најмала рака.Дивајн напиша:Вистинската љубов е најубавото нешто што може да се случи некому и никако не би ја нарекла болест или било што друго што звучи лошо и негативно ... се друго што чувствуваме, а ни создава болка или мачнина или халуцинации или што да е, не е љубов туку занесеност или нешто слично.
Лејди Сатори напиша:Вистинската љубов ако е љубов во која се е обострано, да е уживање и задоволство, но во другиот случај, претежно е болна во најмала рака.
Освен тоа фигуративно се изразував.
Затоа што не бираме во кој ќе се заљуби ме, колку и да звучи како клише, така е, и љубовта како љубов ако не е со ист интензитет кај двајцата тогаш не е убава љубовДивајн напиша:Нешто не ми е јасно тука ... зошто да сакаме некого кој не не` сака и таа релација да ја нарекуваме исто љубов?
И да, фигуративно или не, се разбравме ...
Лејди Сатори напиша:Затоа што не бираме во кој ќе се заљуби ме, колку и да звучи како клише, така е, и љубовта како љубов ако не е со ист интензитет кај двајцата тогаш не е убава љубов, напротив.Може да биде прилично деструктивна.
Љубовта може да ја чувствува само еден...не е неопходно да ја чувствуваат двајца, тоа е само пожелно.
Дивајн напиша:Во ред, но јас не би го трошела времето на некој кој само јас го сакам ... подобро ќе е да се потрудам да најдам некој со кого ќе ни се спојат чувствата, отколку да се уништувам за другиот ... тоа не се бира да, ама би се потрудила и би успеала и тоа како.
Лејди Сатори напиша:Што мислите дали е возможно да чекаме на некоја личност, многу долго време, со години без никаква гаранција дека ќе бидеме со таа личност,но сепак постои надеж се тоа добро да заврши.
Дали е тоа чекање или губење време?:nesum:
Кога таа личност е причината поради која живеете!