Што претставува мобилниот телефон за вас?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Средство за комуникација,па после и средство каде си ги чувам најубавите сликички и пишани работи,за музика за игри итн...

Зависно од моделот може да претставува многу, од најосновно за смс и за повици до сурфање и контрола на работата на автомобилот и други уреди.

За мене телефонот значи се, само во случаи кога не е со мене тогаш го вклучувам резервниот мозок т.е. оној што ми е во глава а во нормални ситуации тој ми заменува се, памти, ме потсетува...

Мојот мобилен што го користам ми е само средство за комуникација, освен штои пракам и примам пораки и остварувам повици понекогаш си слушам и музика т.е. радио или мп3ки... исто така ако има добра камера го користам и како камера :toe: .
а во глобала ако гледаме за што ми служат мобилните - за правење пари.

ahem ... makes two of us :helou:

мобилниот за мене представува средство за трошење на пари:pos2:.

Porano mi znacese zivot non stop instlirav programi temi igri svasta a sega go koristam za razgovor sms i ponekogas kamera i mp3

Па ништо посебно, најмогу ми се најдува за брзи договори за во град и ако закаснам негде да се јавам на домашните да им кажам дека ќе каснам да не се грижат.

средство за комуникација ништо друго и нокиа 3310 брка работа

Средство за комуникација и за забава.:)

за потреба претходно ми беше повеќе за забава

Сега повеќе како средство за комуникација.Повеќе зборувам и почесто се приклучувам на интернет ако ми треба нешто, а не сум дома.Порано го користев повеќе како мп3 плеер, ама сега веќе не слушам песни на него.

како све мп3 плеер,апарат и средство за комуникација хаха:toe:

Мобилниот телефон ми врши работа не ми е за играње не се замарам со овие песни,блутот само за потреба го користам и тоа ми претскавува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom