Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чоекот сигурен сум, го знам, не лаже, оргиналот е 2h 30min. Видете му ги и другите работи како ги црта со компири и кечап, и со лажичка и чоколаден сируп. Човекот е INSANE!!!!Гижо напиша:Сигурно работел долго, пошто ко што гледаш, убразана е снимката, и све на све убразаната снимка трае 4 мин и 45 сек
И за ова свака частto e toдиме напиша:Видете го ова.
И ова е многу добро.
CT напиша:C, c,c.. takvi gi ima mnogu? Shto mozhat da ja nacrtaat mona liza u paint so mouse?
I tebe ne ti e dobro, gleam ......
U pravo e, i jas togas ke idam da mu simnam kapa...na platno da vidam...inace i ova ne e loso...not bad at all...Goddess of Chaos напиша:О. Ако сакаш да ме посоветуваш за мојата состојба, клик на она Приватна Порака. Ако го најдеш.
Како тоа ние ги делиме уметниците, на оние што можат да ја нацртаат Мона Лиза и оние што неможат?? Има многу што имаат талент за таа техника, тоа е мојата поента. А тоа што ја нацртал со маус, боже господе, од кога па е тоа критериум?
Нека проба на платно нека ја нацрта, па капа да му симнувам!
Компјутерски гик, извежбан со маус, omg.
Има веќе отворена тема. Ја украле од кајгана зафркнатите форумџии од мотика. Оваа слободно може да оди во канта. Еве кај ти се наоѓа темата.Black Rose напиша:WOWТипов е ненормален! Ама ја долови друарче........
http://motika.com.mk/vesti/mona-liza-paint.html