Фан клуб:Вардар!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Понеделник на седница на кфм бо 12.00 часот без минута каснење :icon_lol: ќе се разгледува предлог да се укине 3тата лига и да има само 2ра лига и нов ждреб....:pos:

Викај го викај го, фаќаме и АБА лига со него :icon_mrgr: вака со играчи како мене сме само просечна екипа, :pos: а можно е и @RedBlack да ни го соберат битолчанки, во Битола де, ќе ни фалат играчи го видов по кошаркарски дрес од КК Пелистер, ама ваљда само шпекулација е :ROFLMAO:

Викај го викај го, фаќаме и АБА лига со него :icon_mrgr: вака со играчи како мене сме само просечна екипа, :pos: а можно е и @RedBlack да ни го соберат битолчанки, во Битола де, ќе ни фалат играчи го видов по кошаркарски дрес од КК Пелистер, ама ваљда само шпекулација е :ROFLMAO:
@ziko bt има ли вистина во шпекулациите дека Печале му фрлил око на @RedBlack и решил да го доведе годинава во Пелистер како замена за Радисављевиќ? :icon_mrgr:
@RedBlack беше на проба во КК Гоце Делчев од Штип, но сепак се решиле да го ангажираат Стефан Крстевски пред него :confused: Кардинална грешка на Штипјани според мене...

@ziko bt има ли вистина во шпекулациите дека Печале му фрлил око на @RedBlack и решил да го доведе годинава во Пелистер како замена за Радисављевиќ? :icon_mrgr:
@RedBlack беше на проба во КК Гоце Делчев од Штип, но сепак се решиле да го ангажираат Стефан Крстевски пред него :confused: Кардинална грешка на Штипјани според мене...
Страв му било да го ангажираат овој нашиов,ќе ги изгорел грофиците у Штип...ќе имало колективни самоубиства за него :icon_lol:

Па ми спомнаја дека ќе идел некој баскетчија од Скопје,дечкото играл лажен бек шутер на универзијадата :icon_lol:
А пошто сме кнап со пари,се договориле во натура,поточно со вино да го плаќат и право да ангажира студентски забави,ко ке подразмислам можи Грофот бил мистериозниот скопјанец:ROFLMAO:

Абе мене ми требаат само @VardarVoSrceto си гази он, секоја асистенција ми ја претвара во кош и @Незапирливи 1903/87 он е изненадувањето за сите екипи ко Перо што беше лани за Атланта така он за нас ќе биде, ќе го чуваат под кош на крај ќе искочиј за тројка ќе фрли неколку бунари и после тоа распалува и погодува и од паркинг шутеви. :pos:

Па ми спомнаја дека ќе идел некој баскетчија од Скопје,дечкото играл лажен бек шутер на универзијадата :icon_lol:
А пошто сме кнап со пари,се договориле во натура,поточно со вино да го плаќат и право да ангажира студентски забави,ко ке подразмислам можи Грофот бил мистериозниот скопјанец:ROFLMAO:
Ова со амин на генијалецот? :свиркам::свиркам: :icon_mrgr:

@Mr.X и тоа со скршена шутерска рака играв тогаш. Замисли сега со здрава рака колкав процент на реализација ќе имам. :cool:
Е тоа е љубов кон спортот за без пари играв со тешка повреда, а не овие мекушиве шо плачат на секој допир:coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom