Канаста

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Канаста е лудило...На распустот со другарка ми се изнаигравме,скорот ни беше над 100000 поени ама игравме секој ден,многу партии беа тоа не ги собиравме поените.Кога ни заврши одморот и кога видовме колку сме изиграле...:nesvest: Добра игра,а јас сум најдобра...шампион:pipi:

Морам да те надополнам за два дена 156 партии, ми текнува кога ги броев:vozbud:...А за две недели кујзнае колку сме направиле:pos2:...Многу е најбоље играта...

KANASTA КАНАСТА

Zdravo drugarcinja,
NAJPRVO SREKNA NOVA GODINA DO SITE VAS i se ubavo vo nea.

Prasanje do "NA OKO" ili bilo koj drug sto znae DA MI OBJASNI KAKO SE IGRA KANASTA i dali ima poveke varijanti na igrata.
Bdejki ja imam iograno od mnogu mnogu odamna i ne se sekavam bas na pravilata i nacinot. I sega nesto baram po internet so drugi se konsultiram ama ne e bas taka ko sto igravme nie na vremeto.
Koku sto me drzi sekavanjeto toj sto sece PRAVESE KUPCINJA OD PO 9KARTI za sekoj igrac, i vo situacija koga igracot doaga na edna karta (taman da zatvori) vlece edno kupce i prodolzuva igrata.
Bi ve zamolil ako moze detalno da mi napisete pravilata na igrata.
moze da mi pisete i na e-mail: svasta988@yahoo.com

Pozdrav i uste ednas SREKNI NOVOGODISNI PRAZNICI

Ааааа Топ е играва, ја обожавам...одамна неам играно, демек се нема време де :)

najveke si cepam brich i makao ali i kanasta e topovi sestrami me nauchi da igram a za obajsnuvanje e teshka ... sepak najubavo se svakja koga kje si sednesh i koga kje pochnesh da igrash

Знае некој некоја страна каде што може да се игра знк , или како е знк на анклиски правилно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom