Дали сте срамежливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Мар мар
  • Време на започнување Време на започнување
Се срамам скоро секогаш. Добро е што тој срам поминува со тек на времето.:)

Како помала бев ептен срамежлива..се криев под маси кога сакав нешто да кажам..ама како си помина времето..веќе исчезна тоа..така да не се срамам до толку.Можда онака кога треба да се запознам со некој
прв пат..едно 5-10 мин на почеток да ме срам..ама после кога ке развржам некој муабет веке не

Porano bev poveke sramezliva. Sega ne sum tolku. Se sramam samo vo odredeni situacii i so luge koi ne gi poznavam, a potrebni mi se 10min za da mi pomine sramot :)

Па срамежлив сум премногу. А откако ке ги запознаам личностите со кои си имам работа... срамот некако ми врви и се опуштам малку по малку.

јас обично од некои женски шо не ги познавам коа седнат до мене,ама барем не црвенеам,има ги некои како пинџур црвенеат

Порано бев премногу срамежлива...не дај боже некој нов со мене да се запознаеше зашто ќутев цело време...
но затоа сега не сум...ми помина срамежливоста и многу моабетам...едноставно се опуштам и кока ке запознаам нов човек се правам како да го знам цел живот!

Порано бев многу срамежлива.Не дека сега не сум,туку чуствувам дека се менувам.Станувам понемирна и поотворена и ми се допаѓаат тие промени кај мене,но сепак сеуште има срамежливост и поцрвенување на моменти.

Па во суштина сум срамежлив...односно кога како зависи некогаш се срамам некогаш не

Pa sekoj e sramezliv na nekoj nacin vklucuvajki me i mene. Osobeno koga sapoznavas nekoj normalno e da ti e malku neprijatno i malku sramezlivo da se cuvstvuvas.

obicno se zbunuvam od sramezlivost,no ne deka sum mnogu zramezliva tuka sepak sakam rabotite da si gi teram kako sto treba

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom