Кое е вашето хоби ?

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Хоби

Ајде луѓе кажете дали имате хоби и кое е тоа.
Спорт не го сметам за хоби.
Јас ќе ви кажам дека се занимавам со правење макети и сум на добар пат да ги комплетирам макетите на некои воздухоплови од АРМ.
Исто така се занимавам и со филателија али моментално некако стагнирам едно година дена и кога ќе треба да си ги соберам парите ќе ме кошта ѓавол и пол.
А гледам некои тука веќе си најдоа хоби- пуштање музика на Радио Кајгана

мое хоби е Пикадо--Крикет
и да ја нервирам околината околу мене

Хоби и немамнекое посебно(пошто спортот одма го исклучи како опција),ама да речеме дека ете така,пуштам музика по забави,работам на повик:kez::kez:,и од сега на радио кајгана!

И ако се рачуна играње табла стално
(сега реакции од Бибе чекам)

Osven dolgite telefonski razgovori (skapo me kosta ova hobi),pisuvam poezija od hobi. Inaku ne od hobi,tuku veke go cuvstvuvam kako zadaca,pisuvanjeto na mojata vtora kniga.
Eee,dodeka pisuvam,hobi mi e da grickam nesto,pienjeto kafe (eden den ke me unisti) i navracanjeto na nastanite kako kon motivot trepetlika.;)

хоби ...пеење дефинитивно...и воопшто музика...

Музика - свирам, пеам, фанатички колектирам, се манијачам секојдневно со неа

Танц - ахххх голема пасија... латино танци, стандардни танци, модерен балет, џез балет, стрит денс, по свадби паѓа и мешање чочеци и разни ора (тоа дека други ме тераат, или коа сум доволно пијана за сама да сакам:icon_lol:) и сите други форми на играње...

Игрици - прилично сум навлечена

мое хоби ...аааааааа има повеке како шетање, спиење седење пре компјутер итн.

компјутерот неможам да го наречам хоби туку потреба е :) музика исто ми е потреба

изгледа немам хоби

Исто и јас компјутерот не можам да го наречам хоби дека тоа ми е работа, ама сепак од некоја гледна точка ми е (Кајгана со него комплет).
Иначе друго ... филмови, музика и табла (иако одамна не сум играла како што треба). Ништо добро по здравје ама супер ми е па!:kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom