Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема, имам пријател што увезува хардвер и вика дека се што успева да донесе е веќе порачано месеци однапред, не само графички туку и напојувања ретко се наоѓаат.Има ли некој увозник за Македонија? Не е можно да нема картици до тој степен...
E toro e vo red, jas bev aktiven tamu edno vreme,ako se mislis za isplata nemav problemi.
Прееска купив за сефте преку etoro за 250 $ нек се угоде и ќе видиме како оди... до сега имам 60 центи профит![]()
Скоро се регистрирав на etoro.com ама незнам како е најпаметно да се повлечат парите од таму? Имате искуство со ова ... сега скоро ми излезе и една статија за законска регулатива за тргување со криптовалути...
Статијата била од 2014 год. Пишува дека е забрането да се купува/продава со неа на територија на Македонија, но никаде не пишува дека е забрането да си купиш/продадеш Биткоин.
За повлекување пари од eToro незнам, пошто сум нов таму, и уште не сум повлекол.[DOUBLEPOST=1515789183][/DOUBLEPOST]
Пробувам да се регистрирам на eToro и ми бара да внесам некој број за данок, колку што знам во МК немаме вакво нешто или па грешам?
https://ibb.co/eCe0UG
![]()
Читав има некој по форумов регистриран на eToro, како ова да го среедам?[DOUBLEPOST=1516611945][/DOUBLEPOST]
Ајде помагајте со ова бројчево за данок како што направивте?
Ќе се зезнеш со EToro.
Многу високи се провизиите. Плус ако сакаш да продадеш, не можеш да продадеш дел од количината, туку цела количина.
Јас би, повеќе да земам крипто валути во wallet и да тргуваш кога и како сакаш.
Пробувам да се регистрирам на eToro и ми бара да внесам некој број за данок, колку што знам во МК немаме вакво нешто или па грешам?
https://ibb.co/eCe0UG
![]()
Читав има некој по форумов регистриран на eToro, како ова да го среедам?[DOUBLEPOST=1516611945][/DOUBLEPOST]
Ајде помагајте со ова бројчево за данок како што направивте?
Trguvam so FOREX i imam accounts so poveke brokeri. Ne sum bas siguren za e-toro.Danocen ili maticen broj. Toa e isto.
Trguvav bitcoin na ETX Capital koga odese nagore kako raketa. Posle nekoe vreme go zaprea trguvanjeto so crypto.Купување криптовалути преку форекс брокер е можда најлошата работа што може да ја направиш.
HahahahaETH/BTC koj prodava ili kupuva nad 2k i nad 5k neka me kontaktira
SSD 60 gb
Ceni 39 eu
Naracki so profaktura, otkako naracate stigaat za 10-12 dena.
Napojuvanja naracki
PSU mining:
Brand 1st Player - 1300W 90+ Gold : 165 eu
Brand 1st Player - 1600W 90+ Gold : 175 eu
Otkako izvrsite uplata na profkatura vi stigaat za 10-12 dena.
Rejzeri 8.5 eu minimum 25 parcinja
Maticni
Ceni 85 eur 6 slota, 12 slota 120 eu, 8 slota bez potreba od rejzeri 170 eu, 8 slota bez potreba od rejzeri so vgraden cpu 190 eu.
Otkako se izvrsi naracka na dadena profaktura, gi dobivate za 10-12 dena.
Minimum 10 karti od covek, celosen depozit:
580 8 gb , 470 4 gb
22 900
Za graficki momentalno e zatovrena narackata i se ceka sledna da se otvori koj saka da bide izvesten neka ostavi poraka kolku saka.