TpH_Bo_OkO
Трноризец
Па нормално...
таму со малите зелени бугарчиња сигурно ќе добијат на избори и ќе завладеат со вселената

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кобург напиша:ние се смееме на омовците, а вие на Каракачанов...да сме живи и здрави да видиме коj ке се смее последен)
засега омовците водат во резулатот
bojan81 напиша:Мене ништо не ме чуди, Бугарија последниве 15 годин работи на татаризмот, татароманите ако до пред 15 години не знаеа ни што се ни кој се бугарите, денеска веќе имаат измислено тероија во која веруваат и која ја шират. Поранешниот Бугарски прецедател Иван Костов отиде во Татарстан и со познатата порака дека Татарите им се браќа односно дека тоа е ист народ, почнаа да студираат во бугарија да творат и да работат. Огромни срества Бугарија вложува во негирање на македонија во секој поглед, сето тоа и не е толку чудно и непознатао. Само чудно е уште колку влади, министри ќе се сменат дека се додека не се почне со контраодговор они ќе продолжат да нижат успеси, и не се чудете ако Каракачанови утре не стане горд кмет на некое селце.
Кобург напиша:Konraodogovor nema da ima..ke ima uslovija za vlez vo EU. Uslovijata veke bea kazhani oficialno, predi vlezot vo EU.
Струмикс напиша:Абе, калпазан, овде е сеир работава...
Како што гледаш и самиот, овде е темата да му се иссеириме на Каракачанов, кој бај д веј беше во Струмица, и погодете на која песна во кафана залепил 50 евра? Едно име имаме, од Војо Стојановски...Толку му сече и нему...