Каракачанов на избори во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Кобург
  • Време на започнување Време на започнување
Па нормално...:) таму со малите зелени бугарчиња сигурно ќе добијат на избори и ќе завладеат со вселената :) :)

И, после десетина века, Каракачанов ќе биде како Кубрат, Кубер и Аспарух. Со него ќе докажуваат Б`лгарски произход на вселената и се што е живот воопшто...

Кобург напиша:
ние се смееме на омовците, а вие на Каракачанов...да сме живи и здрави да видиме коj ке се смее последен :))

засега омовците водат во резулатот

I posle so koj obraz doagjate na forumov so nekakvi peticii za bugarskite medicinski sestri !Neka izgnijat u zatvor zaradi vakvite paraziti ko vas!

Не се нервирај де па и ти, не ли гледаш дека тука само се исмејуваме на некој со фикс идеа.

Каракачанов е мрак! Опасен фраер! Дефинитивно ќе гласам за него...да не излезе од лудница!

Ostaj shto e opasen zoshto ima drzhavna mashinerija pozadi nego, tuku toa smrdlivo govedo ima napraveno cela kariera na anti-makedonizam i na unishtuvanje na nashite vo Pirinska Makedonija (i vo Bugarija vprochem).

Ushte za vreme na vladeenjeto na tatko mu Doncho, koj shto isto taka bil shpion za DS vo najcrniot komunizam, K. Karakachonv posebno istaknuval vo omrazata sprema nas. Pa videte go samo vo likot kolku e netochen, a isto i onie psihopati "kolegi" Krasimir Uzunov ili Bojko Borisov, se e toa krvozhedna patologija, ne se znae kolku lugje ubile.

Inaku mislam deka od anti-makedonski aktivnosti najmnogu kjarija Karakachanov, Markov i Bozhidar Dimitrov, iako cela surija likovi se trkaat koj kje ne pluka povekje po nivnite mediumi. Ete taka leshinari si go vadat lebot.

A KK i pokraj se, doagja vo RM slobodno, si pravi mrezha preku najgolemnite "gadinki" kako Den Donchev i slichni, i prvocira preku surijata fanatizirani potatareni kopipljaci od BND.

Strumiks,
Aj zakluci ja temava so blesavite provokacii tatarski!

Мене ништо не ме чуди, Бугарија последниве 15 годин работи на татаризмот, татароманите ако до пред 15 години не знаеа ни што се ни кој се бугарите, денеска веќе имаат измислено тероија во која веруваат и која ја шират. Поранешниот Бугарски прецедател Иван Костов отиде во Татарстан и со познатата порака дека Татарите им се браќа односно дека тоа е ист народ, почнаа да студираат во бугарија да творат и да работат. Огромни срества Бугарија вложува во негирање на македонија во секој поглед, сето тоа и не е толку чудно и непознатао. Само чудно е уште колку влади, министри ќе се сменат дека се додека не се почне со контраодговор они ќе продолжат да нижат успеси, и не се чудете ако Каракачанови утре не стане горд кмет на некое селце.

bojan81 напиша:
Мене ништо не ме чуди, Бугарија последниве 15 годин работи на татаризмот, татароманите ако до пред 15 години не знаеа ни што се ни кој се бугарите, денеска веќе имаат измислено тероија во која веруваат и која ја шират. Поранешниот Бугарски прецедател Иван Костов отиде во Татарстан и со познатата порака дека Татарите им се браќа односно дека тоа е ист народ, почнаа да студираат во бугарија да творат и да работат. Огромни срества Бугарија вложува во негирање на македонија во секој поглед, сето тоа и не е толку чудно и непознатао. Само чудно е уште колку влади, министри ќе се сменат дека се додека не се почне со контраодговор они ќе продолжат да нижат успеси, и не се чудете ако Каракачанови утре не стане горд кмет на некое селце.

Konraodogovor nema da ima..ke ima uslovija za vlez vo EU.
Uslovijata veke bea kazhani oficialno, predi vlezot vo EU.

Кобург напиша:
Konraodogovor nema da ima..ke ima uslovija za vlez vo EU. Uslovijata veke bea kazhani oficialno, predi vlezot vo EU.

Jasno de, samo so uceni za oficijalno da ne vi ja kazhuvame istoriskata vistina mozhe da se brani bugarskata laga (vkl. i otkradnatoto parche makedonska zemja).

Vekje napishav deka shtotuku izleze novata nekolkutomna istorija na Bugarija vo koja otvoreno lazhat deka Bugarite ne se turko-mongolski narod, a istovremeno se bratimat so Tatarite i Chuvashite. Ministerot Ivan Kalfin mu dari mech na han Kubrat na precedatelot na Tatarstan Shamiev:

mintimer.jpg

Абе, калпазан, овде е сеир работава...
Како што гледаш и самиот, овде е темата да му се иссеириме на Каракачанов, кој бај д веј беше во Струмица, и погодете на која песна во кафана залепил 50 евра? Едно име имаме, од Војо Стојановски...Толку му сече и нему...
А тоа што гостите од Бугарија го посетуваат и Чек дис аут, и тука тресат глупости, и се занесуваат дека се некој фактор, е работа на културата која ја имаат(!?)
Едноставно не го сфаќаат ова место како место за сеир.
А, ако продолжат да не го сметаат како такво, прстите лесно ќе ми кликнат на опцијата „arrivederci dellа forum”

Струмикс напиша:
Абе, калпазан, овде е сеир работава...
Како што гледаш и самиот, овде е темата да му се иссеириме на Каракачанов, кој бај д веј беше во Струмица, и погодете на која песна во кафана залепил 50 евра? Едно име имаме, од Војо Стојановски...Толку му сече и нему...

Mene sega mi tekna shto bila rabotata. Pa toj sakal i od makedonska policija da zema pari!? Mu se usladilo vo Makedonija i sakal da stane dvoen shpion.

Koi kreteni se nekoi od tatarive choveche bozhji. Spored nivnata logika, turski partii od Turcija mozhat da uchestvivaat na lokalnite izbori vo Makedonija. Em Bugarite bile tuski drzhavjani, em Bugarija bila posed na Otomanskata Imperija, em Turci imaat bugarski pasoshi. Mozhe verojatno i kurdskata PKK...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom