Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
girlll немој да ме сфатиш погрешно, ама по читање на твоите мислења околу марихуана и етц. не ми се чини дека ЗБОРОТ на твоите родители ( барем во врска со дрогата ) влиајел многу на тебе.SHAMAR NIKAKO.. Mojte ne me mavale nikad.. Ok ednas mi udri tatko mi samar koa imaf 7 godini.. I posle placese me guskase i so e NAJBITNO me odnese na pica posle toaDete se vospituva so ZBOR
Има ги некој многу строги родители. Децата си ги шлакаат... па дури и со пандуфла ги тепаат... Па добро бе? Тие деца од памук да не се? Да не се некоја играчка? ...
Удирање шамари, не е решението! Треба на смирен начин да го решите проблемот и треба да знаете како да се однесувате со децата, поготово кога идат на тие пубертетстките години.
Абе, првин убаво прочитај и види за каков „ШАМАР“ се работи. Овде шамарот го спомнуваме како воспитна мерка, како кај помалите деца, а понекогаш и во поголемите случаеви. Не се вели дека со шамар да го однесуш усвит детето/бебето без разлика. Туку како воспитна мерка, нешто повеќе од збор?!