Каде би патувале?

Oд таму кај што имам идено би препорачал, Барселона,Копенхаген,Бордо, Лондон, Стокхолм, Санкт Петербург, Гибралтар(така интересничок е), Сан Хуан(Порторико), Квебек Сити,Валета абе има многу добри дестинации....
А ја би сакал да одам Мелбурн,Сиднеј, некое одморче на Куба или на Тајланд таму никогаш немам идено...

За $100.000 не би идел ваму:

Не дека е лошо или дека неќам, туку затоа што за тие пари има пат околу светот со брод и тоа од бољите карти и бродски смештај. (основното е $38.000)

Цело обединето кралство (ирска мирска, шкотска, англија, велс.. ) би сакал да идам. Друго од Европа би идел.. Швајцарија и Норвешка. Од Африка би идел у Мароко и Египет. Од Јужна Америка би идел у Бразил и Аргентина и Колумбија. Од Северна Америка би идел у Канада, Торонто ... во ЈуЕсЕј би посетил 4 градови.. Лос Анџелес, Њу Јорк, Мајами и Лас Вегас.
У Азија би идел Јапан, Токио дефинитивно и во Пекинг.. во Кина мислам дека беше тоа. И во Мелбурн во Австралија.

Тоа е тоа.

Moja fantazija e da si kupam edno avionče i da patuvam po cel svet.
airxtaxi.jpg

Može i da se iznajmi, mi treba ušte malku da stignam do 1 bitkoin, treba da e dovolno ;)

Санкт Петербург

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom