Фото натпревар #91 Тема: „Поглед од дома“ ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата AceCaleb
  • Време на започнување Време на започнување

Најубава е фотографијата на:

• AceCaleb

• Петра П.

• коцка

• bijons

• gjoko-mkd

• SuBZerO

• Комита Ултрас

• Anco

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.945
Поени од реакции
11.337
Додека да се врати Летко, да продолжи темава, т.е. да се изгласа победник за последната тематика што гласеше "Поглед од дома".

Поради тоа што модераторите ги прават галериите за натпреварите, т.е. не знам ни дали имам пермисии, така да ќе ја линкувам само страната од горенаведената тема каде се ставени сите слики што можете да ги погледнете и да гласате.

ОВДЕ се пријавените фотографии.

Требаше до Недела 29ти да биде ова гласање, али ради каснењето го продолжуваме до наредната т.е. Недела 5ти Ноември.

Анчо закасни, али и онака цела тема касни така да влегува и тој во изборот. Вајда ќе трефнам се од прва и со анкетава, ако нешто е погрешно истата е склона на поправки и промени :D

Еј многу убави фотки. На бијонс погледот лудница, на ѓоко-мкд планинскиот дел со виножитото топ слика, на комита ултрас ноќната зимска фотка е перфекција, али периодов ми е во некое портокалово расположение па фотката на коцка ми легна највеќе. Таму иде мојот глас.

@SuBZerO го одбрав со најрелаксирачки и најтопол поглед од прозорецот со најнежни нијанси, дури и ветерот како да го потслушнувам ! :smirce:

5ти Ноември, гласањето заврши. Победник е @коцка, честитки до нејзе, ќе ја има честа да смисли и нова тема.

:oleee:

5ти Ноември, гласањето заврши. Победник е @коцка, честитки до нејзе, ќе ја има честа да смисли и нова тема.

Денот не е завршен :P
Ми рикна хард дискот во моментот кога ги ставив сите фотки на него, дајте ми време до вечер да најдам нешто...[DOUBLEPOST=1509870507][/DOUBLEPOST]

Ми рикна хард дискот во моментот кога ги ставив сите фотки на него, дајте ми време до вечер да најдам нешто...

Ми рикна хард дискот во моментот кога ги ставив сите фотки на него, дајте ми време до вечер да најдам нешто...
Немаш back up на тие фотки, т.е. изгубени се forever? That sucks :) Take your time.

В
Немаш back up на тие фотки, т.е. изгубени се forever? That sucks :) Take your time.
во моментот кога се организирав и ставав од еден на друг на трет...и си рикна :( не стигнав до бекап. Сеа сум кај другар и разгледуваме дали може да се спасат
10 год живот...

В

во моментот кога се организирав и ставав од еден на друг на трет...и си рикна :( не стигнав до бекап. Сеа сум кај другар и разгледуваме дали може да се спасат
10 год живот...
Ај бар 7 спасете :S Него, онлајн back up е веројатно најдобра работа... google photos or something. Ова за наредните години :)

Ај бар 7 спасете :S Него, онлајн back up е веројатно најдобра работа... google photos or something. Ова за наредните години :)
Следното што ќе прашав, ама не ми се плаќа па....

Следното што ќе прашав, ама не ми се плаќа па....
Има мислам 15 гига за користење, се плаќа за над тоа ако сакаш, вајда. А за ова со хардов, може ќе ти спасат нешто, ако не успеете вие, има софтвери и за такви ствари...

10 год живот...
...штом рикнал хардот нема шанса нешто да повратиш, барем кај нас нема таква можност (maybe only the police) ако си надвор од државата има фирми кои го работат бекапот од хард дискот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom