Фото натпревар #91 Тема: „Поглед од дома“

• Креатор на темата Креатор на темата AceCaleb
  • Време на започнување Време на започнување

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.946
Поени од реакции
11.342
Еј победив :) Еднаш учествував на најпрвата игра и после сум ја заборавил темава :S

Како и да е. Не размислував премногу, прва тематика што ми дојде на ум е оваа зашто фоткава баш тазе прееска ја сликнав и решив тоа да биде темата т.е. вашиот поглед од дома, од вашиот прозор или тераса сеедно. Може да биде и поглед од моменталното ваше место на живеење или престој, дали е хотел, мотел или било каде. Каде сте се разбудиле :) Прегледав, немаше ваква тема.

Инаку, предлог до модераторите најгоре да има и една тема во која ќе се пишат со наслов сите досегашни избори за да биде полесно за одбирање на тема а да не се поклопиме.

Мојот поглед од дома.

Ново Лисиче
by AceCaleb on Кајгана форум

Последно уредено:
Леј, ми ја утепавте темата, никој не става фотки :place:

Фала Петра :smirce:

Леј, ми ја утепавте темата, никој не става фотки :place:

Фала Петра :smirce:
Utre popladne se nadevam deka ke stavam edna fotografija...denes sum nešto "defekt"....pa utre podobra sreća....
Dinamično vreme..pa teško se stignuva na site strani...generalno mislam deka kaj povećeto e toa pričinata

Уште не сум се орибрала дома, од неделата, само на проаѓање :(

А ако сум "живеела" негде месец само...недела...се важи? :P[DOUBLEPOST=1508433114][/DOUBLEPOST]
toa e toa
by коцка on Кајгана форум

Последно уредено:
..ете не ти ја отепавме темата, ама и ти треба да си малку поактивен како модератор на темава со коментари, па да ти „дојдат“ и др членови ;)

Супер слики дечки, ќе има дилеми за гласање :)

Не знам јас дали треба да ја отварам новата тема за гласање, ко што приметив обично @Let 3 ги отвара тие теми?

@Let 3 те чекаме!!!!! Отварај тема, зашо ако почнеме ние...
... ма кој не врти, ангажиран е сега со локалниве :pos:... само се бунам, дали сендвичи дава или сапун за капење или банање :facepalm:
п.с.
се надевам дека е арен, ова погоре е мала шала поради негови активности во темата Случувања во МКД наместо на темата каде е модератор ! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom