АПЕЛ! Користете стик!

• Креатор на темата Креатор на темата KoNtEjNeR
  • Време на започнување Време на започнување
abe dali mene taka mi se cini ili i na drugarmu levata t.e. nase desno isto taka mu e bajagi zapotena ? :)

KoNtEjNeR напиша:
abe dali mene taka mi se cini ili i na drugarmu levata t.e. nase desno isto taka mu e bajagi zapotena ? :)
MY GOD YOU'RE RIGHT! не било само сенка! И ТОА Е ПОТ ЛУЃЕ! =):ljolj:

Дечко добра фризура овај мишка имаш еј. Ко блуреј диск му е :pos: за жените важи ТЕНКО СЕ НОСИШ ДЕБЕЛО СЕ ТРЕСИШ а за мажите КОШУЉА И МАИЦА НОСИШ МИШКИ ОД ВОДА ТРЕСИШ :pos::pos::pos:

И двајцата се гревчиња бе! Сиротките испиле по една бирка и жива вода се напраиле. Ако испиеле уште по една, гарант не само подмишки туку и гаќите ќе им се мокри.:pos: :pos: :pos:

Groznooooooooooooo

ај пак ти добар е тој од лево се трпи ама тоа другар му цело езеро под мишка има:pos2::pos2::pos2:.
коа му е роденден наа другар ти да му купам еден стик???

edinstven nacin za da ne se potish e da si stavish boni so krilca pod mishka, samo taka nema da rastekuva po stranite, a smrdeata ili stik ili silen parfem.
Iako u moda bilo da smrdish na ispoteno, mnogu zenski se lepele...

Нека земе Lady speed stick :pos2::pos2::pos2:

абе не може стикот да го сопре потењето, може само да го прикрие мирисот бе, а овој фраеров кога сетил влажно под мишка шо излага пред апарат:)))

Ne treba mnogu da se vozbuduvame,barem tipot taka mi izgleda na slikava,od toa mu e izgleda!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom