Манијаци за џипови

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
abcd0007j.jpg
abcd0008s.jpg

Абе...однопаку да го возеше па немаше вака да го искршиш... :)

Sei mitico.

Абе...однопаку да го возеше па немаше вака да го искршиш... :)

Sei mitico.
heeh pa da znaes deka i odnaopako vozev edno 100tina metri,100tina metri na leva strana, pa i voznja le bese,vrtenje udiranje i na kraj na krov go parkirav:toe::toe:. a mene ni edna grebnatinka:vozbud:.

heeh pa da znaes deka i odnaopako vozev edno 100tina metri,100tina metri na leva strana, pa i voznja le bese,vrtenje udiranje i na kraj na krov go parkirav:toe::toe:. a mene ni edna grebnatinka:vozbud:.
Па од „доказниот материјал“ презентиран тука, излегува точна твојата констатација дека си сј**ал 22500 евра.
Ама, ебеш пари, ти да си жив и здрав.

Па од „доказниот материјал“ презентиран тука, излегува точна твојата констатација дека си сј**ал 22500 евра.
Ама, ебеш пари, ти да си жив и здрав.
tokmu taka mi cue k.....t za 22500e.
samo toa e losoto sto ne e prviot auto i moto, so takov zavrasetok
podgotven od mene...:tapp: ali .....

tokmu taka mi cue k.....t za 22500e.
samo toa e losoto sto ne e prviot auto i moto, so takov zavrasetok
podgotven od mene...:tapp: ali .....
E akо де, се случува...пара се заработува, пара се троши...човек не се купува.

А чекај сега не разбрав добро... ова некаде во по терени го преврти џипот или излета од авто-пат?
na auto pat u mart mesec mi se desi u Hrvatska, ali od pat u nivite i pak na auto patot zavrasi na krovot parkiran.
i vakov kako so e na foto go prodadov u Tetovo za 1500e.

Добро, се исплати за 1500 евра, претпоставувам дека моторот, диференцијалите, менувач, редуктор останаа во исправна состојба.
se ok so slep sluzba od Hrvatsk go odnesov doma, 1350e plativ. a od mojata kukja do kaj babami go vozev 3 km, i klimata mu rabotese i vebastoto. stetata e samo karoceriski. a od mehanikata sve bese ispravno.
barem parite za slep.S. i za patarinite si gi vrativ.

Како сум го пропуштил ова бе :nesum: не дека е нешто добро ама...

Џиш, кога ги видов сликата одма помислив на светилка :) А и нема шанси да е од офф роад, гледам пепе веќе објаснил.

@ peppeGT, сега се возиш со Х5?

mu fali samo korpa i ona za turkanje zemja i eve ti ruski bulduzer.....:vozbud:

леле џипов...а добро е шо ти си поминал најОК... а колку возеше ако може да знам и како се случи тоа... зошто , што се случи ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom