Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.347
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Овој како да е после off THE road?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас така мислам... повеќе делува како да пробувал дали може со еден удар да собори улична светилка :helou:Овој како да е после off THE road?
heeh pa da znaes deka i odnaopako vozev edno 100tina metri,100tina metri na leva strana, pa i voznja le bese,vrtenje udiranje i na kraj na krov go parkiravАбе...однопаку да го возеше па немаше вака да го искршиш...
Sei mitico.
Па од „доказниот материјал“ презентиран тука, излегува точна твојата констатација дека си сј**ал 22500 евра.heeh pa da znaes deka i odnaopako vozev edno 100tina metri,100tina metri na leva strana, pa i voznja le bese,vrtenje udiranje i na kraj na krov go parkirav. a mene ni edna grebnatinka
.
tokmu taka mi cue k.....t za 22500e.Па од „доказниот материјал“ презентиран тука, излегува точна твојата констатација дека си сј**ал 22500 евра.
Ама, ебеш пари, ти да си жив и здрав.
E akо де, се случува...пара се заработува, пара се троши...човек не се купува.tokmu taka mi cue k.....t za 22500e.
samo toa e losoto sto ne e prviot auto i moto, so takov zavrasetok
podgotven od mene...ali .....
na auto pat u mart mesec mi se desi u Hrvatska, ali od pat u nivite i pak na auto patot zavrasi na krovot parkiran.А чекај сега не разбрав добро... ова некаде во по терени го преврти џипот или излета од авто-пат?
se ok so slep sluzba od Hrvatsk go odnesov doma, 1350e plativ. a od mojata kukja do kaj babami go vozev 3 km, i klimata mu rabotese i vebastoto. stetata e samo karoceriski. a od mehanikata sve bese ispravno.Добро, се исплати за 1500 евра, претпоставувам дека моторот, диференцијалите, менувач, редуктор останаа во исправна состојба.