Манијаци за џипови

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Zevsus напиша:
Toa ti na sidot od garazata imas posteri od djipovive???:pos2:
да бе на сидот ми се постерите.

Necrophilia напиша:
или пак макети од Бураго...

и такви имам...
п.с. забележи ова: " "

img
P4222847.JPG

Dzip nad dzipovite Hammer h2

Ova mi e omilen dzip, Range Rover Sport
resized_arden-range-rover-sport-ar6_001.jpg

Filip89 NICE ама се кладиме дека подалеку од високиот тротоар со ова чудо нема да одиш, мада и да е стандард истото, ама барем кога ќе наполни 20-30 години нема толку да го жалиш и ќе одиш по планини со него, со ова ни по 30 години нема да можиш!

Abe ja da go imam prvo pa posle ke mu ja mislam. ama stvarno e dobar Dzip

hummer-h201.jpg

E Hummer H2 ova mi omilen Dzip i eve go na slikava na delo negovata jacina :P. Isto mi se svigja zaradi stilot zs e onaka Hip-Hop style, a jas takva muzika slusam pa...

EJ NA OVA MU NEMA RAMNO SEGDE ODE AMA NE MOZES DA GO NARANES SO GORIVO HUMMER H1
TorqueOmata235.jpg

Многу џипови имаме сменето, најтешко ми беше кога го продадовме Мицубишито Л200 пикап,бев заљубен во тоа возило,инаку сум имал лада нива 1,6 и 1,7, Исузу Тропер,Мицубиши Паџеро Спорт, Киа Спорташ (катасторфа од џип) и Мерцедес Г класа од постарите.Удобноста и сигурноста на џипот може да се спореди само со неколку лимузини а тоа се Мерцедес С класа,БМВ 7ца и Ауди 8ца.А инаку џипот што сакам да го имам е Нисан Патфандер, ме имаат свртено едно кругче со џипов и не сакав да се симнам од него.

Porsche Cayenne Turbo & GTS. Master of the streets, master of the Off-road. Porsche Cayenne GTS: (exterior)
2008_porsche_cayenne_gts_official_image003.jpg
. Interior
porsche-cayenne-gts-interior1.jpg
. Porsche Cayenne Turbo. (exterior)
porsche_cayenne_turbo-1-L.jpg
(interior)
112_0605_05z+2006_porsche_cayenne_turbo_s+dash.jpg

Porsche Cayenne Turbo & GTS. Master of the streets, master of the Off-road. Porsche Cayenne GTS: (exterior)
2008_porsche_cayenne_gts_official_image003.jpg
. Interior
porsche-cayenne-gts-interior1.jpg
. Porsche Cayenne Turbo. (exterior)
porsche_cayenne_turbo-1-L.jpg
(interior)
112_0605_05z+2006_porsche_cayenne_turbo_s+dash.jpg

е преку стапов така порше кајен е за он роуд а за оф роуд Лада Нива никој не му можи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom