Вашите негативни особини?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Премногу сум пристрасна за некои луѓе(..и едноставно не можам да издржам доколку каже некој нешто лошо за нив па макар и да се работи за некоја личност од областа на музиката,филм,спорт итн..Тоа ме прменогу нервира кај мене..Ама,не можам да го сменам..Се мразам себеси што сум ваква..:pipi:

Ги мразам цпб:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Тврдоглав ненормално голем инат љутко невиден и многу побрз јазик од мозокот. :uvo:

хах барем некои луѓе си ја кажуваат вистината само што се премногу благи кога се оценуваат сами себе, така да најубаво некој што те знае добро, да ти каже што како
иначе за мене:
-премногу чувствителна (што мн и не чини)
-премногу се лутам за ситници (исто не чини)
-премногу сум добра, да не навредам некој ако кажам нешто (исто така не чини)
-премногу попуштам за се (не чини)

Многу сум неодговорна и нешто што ќе го посакам и ако не се оствари во моментот се нервирам и сум ужасно негативна личност цел ден и сите ги нервирам околу мене :(

Многу брзо се лутам,и знам да сум љубоморен во врска :uvo:

нестрплива сум мн, и негативна сум мн често за се и мн срамежлива и знам дека со ова сите ги нервирам околу мене.....и секогач мислам дека на др им сметам дека сите се подобри од мене....

хах барем некои луѓе си ја кажуваат вистината само што се премногу благи кога се оценуваат сами себе, така да најубаво некој што те знае добро, да ти каже што како
иначе за мене:
-премногу чувствителна (што мн и не чини)
-премногу се лутам за ситници (исто не чини)
-премногу сум добра, да не навредам некој ако кажам нешто (исто така не чини)
-премногу попуштам за се (не чини)

Тоа не се негативни особини, твоја негативна особина која сакаше да ни ја покажеш (очигледно) е нарцисоизмот. Ама не се секирај 98% од луѓето денеска се преполни себе, такво ни општеството. :wink:

Тоа не се негативни особини, твоја негативна особина која сакаше да ни ја покажеш (очигледно) е нарцисоизмот. Ама не се секирај 98% од луѓето денеска се преполни себе, такво ни општеството. :wink:
не знам зашто мислиш дека сакам да кажам дека сум нарцисоидна, но јас би рекла сосем спротивно и сите што ме знаат можат да кажат дека не сум ни Н од нарцисоидна :toe:

мрзелив в крај :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom