Што кога не ви се сака?:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Сигурно на сите од вас ви се десило барем еднаш да не ви се е*е. Дали поради партнерот во секој случај прифаќате ради реда, или кажувате некоја причина инстантно смислена или па едноставно си кажувате дека не ви се сака? :)

Обично не ми се сака кога сум преморен, ама жена ми има многу добри начини да ме разубеди...
Инаку си кажувам како што е, немам причини да измислувам нешто.

Јас брзо се предомислувам.

Зависи од ситуацијата, ама најчесто кога не се сака, нема сечење дрва.

Секогаш ми се сака. И да не ми се сака во моментот, за 10-15 мин ќе ми се присака, па и викам да биде на стенд бај.

Во секое време, само после неколку пати физичка е пречката, не ментално.

Ако е упорен во такви некои за мене непогодни моменти, ќе ме убеди сигурно после некоја минутка. Значи не користите од оние стандард муабети ме боли глава, ми се спие, бла бла? Ах леле еба*ишта :lol: :lol: :P

Сексот е еден од најдобрите лекови за глава... Така да, коа ме боли главата, јас барам :) :) А спиењето е релативна работа, стално има време за спиење.

Проблематични се оние ситуации : излегуваш од купатило свежо туширан(а) и напален(а), а го гледаш партнерот заспал-топ да не го буди. Тука се големите фрустрации :cry:

spooky напиша:
Проблематични се оние ситуации : излегуваш од купатило свежо туширан(а) и напален(а), а го гледаш партнерот заспал-топ да не го буди. Тука се големите фрустрации :cry:

Ау леле лошо :lol: :lol: :lol: :lol: :P

Треба 3 дена да не спијам па да одбијам, а може и тогаш нема да одбијам 8)

А ако кажам дека не сакам, значи дека не сакам никогаш повеке со неа.

А интересни се оние ситуации коа не си специјално бањат и се потчукнуваш некако дур се разминуеш со партнерот, те мава у момент идеја дека треба да ја грабнеш, добиваш импулс до органот у момент тој веќе се "набилдал" и е спремен за екшн, и булвално се грабнувате взаемно да се силувате!

Wow Мистик друже што ти стана? Специјално сте расположени сите денес, закон! :lol: :lol: :lol: :P

Што ми стана? Не сум спиен 48 часа, хиперактивен сум, а и ова е еден од "оние" денови коа "ти иде". Ко машина сум! Или ко руски тенк што би рекол lynx! :)

Апстинирв некако последнава недела со постови, така да денес мислам дека надокнадив барем малку.

Најкомотно е да онадуеш пола облечен. Маме ебава.

мх мх, колку сакам експерименти.
а башка што е супер кога не може да ти рече НЕ!

јеби га, шарм е во прашање.
:lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom