Што кога не ви се сака?:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Никоаш не измислувам приказни зашто нејќам... едноставно кажувам “Неможам сеа, нејќам“ и готово... среќа он е доволно паметен и не праи проблеми као напнување, инсистирање и тако даље:)

Кога не ми се сака не ми се сака, ќе правиме муабет за избориве :pos::pos:.

И да не ми се сака ке и учинам.Грев е да одбиеш девојка,нема да добиеш никад веке во кладилница:uvo:

mene nikad ne mi se desilo da ne mi se sakalo a isto i na devojkata :)

Abe nekogas stvarno nemas volja.Primer epten nesto drugo ti se vrti vo glava...pred da imam intervju za stependija vo Amerika cela nedela ne mozev da mislam na seks:toe:

Па преку практични примени во животов мој, сфатив дека секогаш ми се сака со маж кој ме возбудува на начин на кој сакам јас. Секогаш. И со температура и подуен мев, сум сакала.
А, затоа сум не-сакала со некој кој...Едноставно не запалил.

машко како машко секогаш си сакам....ептен некогаш коа сум си идел преморен од некоја активност и така речено незнам ни дали ќе ми стане :D нема да сакам...не сум во состојба тогаш

Не ми се сака за време на менструалниот циклус. Тогаш чувствувам болка во секој дел од телото и не сум способна за егзибиционистички чин како секс. Стварно за време на циклусот сум како хендикепирана. И едноставно тој тоа го знае и го разбира. Само кажувам: ,,Уморна сум" или ,,Маче ај да спиеме". И тогаш спиеме гушнати место да имаме секс:wub:.

Па незнам колку да ми е мака и да не ми се сака, по крактко разгалување ми се присакува :smir:.

Не е се до сакам/нејќам (црно бело), треба малку тактика да се примени за да не се остане со празни раце.

па зависи како ме моли дали вика или се мази ако се мази е тогаш срце не ми дава бе морам можел не можел морам а доколку почне да се дурла нека се љути тоа и е.

hHAHAHA

epa onda nie maskite sme MULTIPLY luge :D i da ne saka zenskata imame SOPSTVENA PI*KA :D hahaha ILI LEVANKA ILI DESANKA :D

Богами до сеа не ми се десило да не ми се сака,а не ни верувам дека некогаш ќе се деси тоа:)

Богами до сеа не ми се десило да не ми се сака,а не ни верувам дека некогаш ќе се деси тоа:)

И мене исто, ама затоа па на неа не и се сакало повеќе пати, ама некогаш сум успевал повторно да ја натерам да и се пресака...:pos2::pos2:

Не ми се сака за време на менструалниот циклус. Тогаш чувствувам болка во секој дел од телото и не сум способна за егзибиционистички чин како секс. Стварно за време на циклусот сум како хендикепирана. И едноставно тој тоа го знае и го разбира. Само кажувам: ,,Уморна сум" или ,,Маче ај да спиеме". И тогаш спиеме гушнати место да имаме секс:wub:.

Епа сега нормално дека треба да разбере сигурно нема насила да те натера и после да си имаш проблеми. Мислам дека ниту еден маж не би сакал да има секс со женска додека е во тој циклусот таму...И патем, ( да не ми замериш) ама и гадно е...:toe::toe::kesa:

И кај мене исто.Кога ќе запнам и нема спас.Само у терку случаеви да неможам да ја убедам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom