Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Симни го ова инсталирај ги и двете и пробај пак :)

Апо фала за ова ама заборавив да спомнам дека на Виста сум и мислам дека имам Инсталер 4.0, така да 3.1 не ми треба. Во меѓувреме го инсталирав iTunes и кога ќе го отворам ми вика дека не е инсталиран правилно и ми бара да го инсталирам пак. Го направив и тоа и пак истото се појавува. И сега, имаш лек за ова? :)

Апо фала за ова ама заборавив да спомнам дека на Виста сум и мислам дека имам Инсталер 4.0, така да 3.1 не ми треба. Во меѓувреме го инсталирав iTunes и кога ќе го отворам ми вика дека не е инсталиран правилно и ми бара да го инсталирам пак. Го направив и тоа и пак истото се појавува. И сега, имаш лек за ова? :)
Имам, симни Revo Uninstaler и акни го од цименто itunes, исчисти со registry mechanic или некоја друга, и инсталирај одново. Та-дам :)

Дечки ми треба помош:

Сакам да скенирам принтани листови, односно ми требаат табелите, со тоа што со некоја програма би се конверале во Ексел, за да можам да пресметам збир. Е сеа станува збор за доста листови, инаку рачно би ги пресметала, затоа ми треба екселот... Има ли некое такво програмче? :(

Дечки ми треба помош:

Сакам да скенирам принтани листови, односно ми требаат табелите, со тоа што со некоја програма би се конверале во Ексел, за да можам да пресметам збир. Е сеа станува збор за доста листови, инаку рачно би ги пресметала, затоа ми треба екселот... Има ли некое такво програмче? :(
ABBYY Fine Reader го барај

Прегледај го приврзокот 31836
Кога сакам да го пуштам месенџерот ова ерор ми го покажува.
Го избришав и пак го инсталирав месенџерот ама џабе, пак исто.
icon_sad.gif

Чаре???
icon_smile.gif

П.С: Прашав во посебната тема за Live Messenger aма 3 дена никој ми нема вратено. :(

Ај да го видиме ерор репортот.

Гледав у која тема да прашам, не најдов па ај тука, ваљда не е голема грешка пошто не е класична грешка со софтвер.

Се работи за проблем со страната mail.yahoo.com
Наместо таа страна ја вчитува оваа
https://l37.member.re3.yahoo.com/config/login_verify2?&.src=ym
и дава порака (и во firefox и во IE) за несигурна врска/сертификат.
Дали адресата е сигурна?

Гледав у која тема да прашам, не најдов па ај тука, ваљда не е голема грешка пошто не е класична грешка со софтвер.

Се работи за проблем со страната mail.yahoo.com
Наместо таа страна ја вчитува оваа
https://l37.member.re3.yahoo.com/config/login_verify2?&.src=ym
и дава порака (и во firefox и во IE) за несигурна врска/сертификат.
Дали адресата е сигурна?
имаш закачено некој црв најверојатно. пробај со yahoomail.com

Имам, симни Revo Uninstaler и акни го од цименто itunes, исчисти со registry mechanic или некоја друга, и инсталирај одново. Та-дам :)

И од цименто го акнав и со лопата по глава го мавав и пак ништо не бива. Исчистив и со Clean up Utility и пак не бива. Пробав да го инсталирам само Quicktime и тоа не може, пробав да ги инсталирам двете заедно и тоа не може. Да рипам од тераса или имаш уште нешто на ум? :)

И од цименто го акнав и со лопата по глава го мавав и пак ништо не бива. Исчистив и со Clean up Utility и пак не бива. Пробав да го инсталирам само Quicktime и тоа не може, пробав да ги инсталирам двете заедно и тоа не може. Да рипам од тераса или имаш уште нешто на ум? :)

Седи не се фрлај, на насловна од Зенит ќе те стават.

Ај види овде http://support.apple.com/kb/HT1926?viewlocale=en_US

вака имам еден проблем во последно време кога ќе инсталирам некој програм после неколку часа ак сакам да го стартувам ми го јавува следново Прегледај го приврзокот 31879 е сега имам анти вирусен програм Malwarebytes' Anti-Malware меѓутоа не покажува дека негде има вирус ( целосна верзија со клуч и лиценца се update сама) и стварно незнам во што е проблемот да ставам нов антивирус или да преинсталирам winovs

вака имам еден проблем во последно време кога ќе инсталирам некој програм после неколку часа ак сакам да го стартувам ми го јавува следново Прегледај го приврзокот 31879 е сега имам анти вирусен програм Malwarebytes' Anti-Malware меѓутоа не покажува дека негде има вирус ( целосна верзија со клуч и лиценца се update сама) и стварно незнам во што е проблемот да ставам нов антивирус или да преинсталирам winovs

си закачил некој опасен вирус што ти го блокира и антивирусот.
стартувај го антивирусот во сејв мод и исчисти детално, ама со повеќе програми, прво со некој асален антивирус (нод, касперски), па после со combofix, superantispyware, и би требало да се среди.

MBAM не е ВИСТИНСКИ антивируен програм! Која програма ја имаш? (антивирусна).
MBAM е нешто како додатна апликација.

MBAM не е ВИСТИНСКИ антивируен програм! Која програма ја имаш? (антивирусна).
MBAM е нешто како додатна апликација.
vo momentov nitu edna samo toa imav eset ama nesto nemozev da go update imam instalacija za agv i super antyspawer

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom