Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Абе собери 1000 ден. и купи “понормален компјутер“ не се заебавај :)
Имам си супер компјутер, овој ми е за заебавање.. Другар ми го нашол во подрум, кој знае колку години бил таму.. х)
Сега додека бев на одмор, ја најдов Red Alert 1 оргинал, со 2 expansions.. И уште една стара игра.. Па ги земав и двете доста евтино.. х)

Види да не прегрева графичката, може затоа ти се јавуваат артифакти.
Инсталирај HW Monitor и види при оптеретување до колку степени качува, а и види вентилаторот да не насобрал кило прашина :)

како да ја оптеретам кога не можам ни да го помрднам глушецот.цело време вклучи исклучи.за прашина немај гајле чиста е.само дај кажи ако има некој начин да се поправи ако прегрева,вентилаторот си е ок,ако нема начин да се поправи ако прегрева џабе да не се мачам да видам дали прегрева.

Некој да ми каже гаџет преку кој ке можам да гледам што се дешава на ФБ,кој ми коментирал статус,слика вамте тамте ??

Знам дека имаше еден,ама му забораив име -.-

Kога пробувам да отворам било што на компјутеров ми викa This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel
ени хелп? :toe:

Пак прашувам, ама не добив одговор :/ Подршка македонска имам на Виндоус 7 ама кога ставам преводот во програма за гледање или Subtitle Workshop само хироглифи се појавуваат.

Пак прашувам, ама не добив одговор :/ Подршка македонска имам на Виндоус 7 ама кога ставам преводот во програма за гледање или Subtitle Workshop само хироглифи се појавуваат.
Кој плеер? [post=3256787]Види овде[/post], ако не се снајдиш кажи го плеерот да ти кажиме точна постапка.

Некој да ми каже гаџет преку кој ке можам да гледам што се дешава на ФБ,кој ми коментирал статус,слика вамте тамте ??

Знам дека имаше еден,ама му забораив име -.-

Да се самоцитирам...некој да помогне ако знае ??

Среден е и мојот проблем со постот на Бојан Рнр :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom