Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Предложете решение !

најди си некој по-асален антивирус

Veruvam deka za onie so pogolemo iskustvo nema da bide problem da mi pomognat barem za nekoja zadaca.
Moze vo C++ ili C#, a za onoj sto ke mi pomogne neka znae deka zasekogas ke mu bidam blagodaren :wink:

побарај тема, постот не ти е за тука :helou:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=24558

абе дај помогнете...коа ќе го уклучам cmd ми се рестартира ком...чаре?

не знам дали е соодветно место да прашам ама на брзање сум затоа...(стварно сори ако сум утнал темата).Треба ми значи некој ако знае да кажи конвертер за конвертирање од swf во avi ама некој со добар кавалитет и НАЈБИТНОТО БЕЗ WATERMARK.:smir::smir:

не знам дали е соодветно место да прашам ама на брзање сум затоа...(стварно сори ако сум утнал темата).Треба ми значи некој ако знае да кажи конвертер за конвертирање од swf во avi ама некој со добар кавалитет и НАЈБИТНОТО БЕЗ WATERMARK.:smir::smir:

http://www.swftoavi.com/ пробај со ова

Симнав Албум на металика, ваљда 5.1, така пишуе.
дали постои програм кој фајловите би ги напраил у тип кој ДВД-то би ми ги читало, а притоа да бидат 5.1, доколку албумот е стварно таков.
Фајловите се иначе flac. Самот типот на фајлот да го сменам, а притоа се да остане исто?

pinnacle ти треба тебе :helou:

Симнав Албум на металика, ваљда 5.1, така пишуе.
дали постои програм кој фајловите би ги напраил у тип кој ДВД-то би ми ги читало, а притоа да бидат 5.1, доколку албумот е стварно таков.
Фајловите се иначе flac. Самот типот на фајлот да го сменам, а притоа се да остане исто?

конвертирај во мп3, пробај со ова

Имам проблеми со стартувањето на оперативниот систем. Кога ке го упалам компјутерот т.е пред да ми се load-ува Виндоусот ми се појаувава следниов текст :

Verifying DMI Pool Data:

Boot from CD

DISC BOOT FAILURE. INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ENTER

Имам проблеми со стартувањето на оперативниот систем. Кога ке го упалам компјутерот т.е пред да ми се load-ува Виндоусот ми се појаувава следниов текст :

Verifying DMI Pool Data:

Boot from CD

да не имаш цеде во цедеромот?
во биос да не ти е наместен биосот да бутира од цд прво?

да не имаш цеде во цедеромот?
во биос да не ти е наместен биосот да бутира од цд прво?
не, не е тоа/

Verifying DMI Pool Data:

Boot from CD

избришан ти е boot sector-от од хардот/
доколку немаш системско флопи/дискета, мораш формат. :toe:

Verifying DMI Pool Data:

Boot from CD

Кој Windows го користиш?

Стај си го тоа CD во компјутерот, бутирај од него и оди на Repair. На Vista/7 треба да одиш на Startup Repair

Зошто кога слевинам фајлови и не ми се отварат, погледнете каква е сликата и не бива да управам, ај некој нека ми каже, сега за кантер пачот сакам го v21 а го имам сега v36 .. сега го сакам v21 и погледнете што ми се појавува, каква е сликата ( фајлот )...
ПОМОШ ?
35n0x2q.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom