Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој MP3 Conventer да ми кажите и да ми дадите линк за него, бидејќи не можам да барам на интернетов поминат ми е лимитов. :S

ps. спуштив некој MP3 Conventer ама бараше да се упдејтира. По можност да не е таков.

Фала однапред.
од што во mp3?

^^
Па овде пишува "Microstft Wave Sound Format". Мислам дека ко WMA се нешо овие... :toe:

2010 година сме, имаме релативно брз интернет со голем трансфер, не биди толку скржав :)

Не ми е за то. :) Поминат ми е лимитов на нетов и дур да се спуштит 100години. :)

Инаку аку не најдам до утре барем едно добро програмче, ќе го спуштам то шо ми го предложи mettalhammer. :toe::pipi:

Не ми е за то. :) Поминат ми е лимитов на нетов и дур да се спуштит 100години. :)

Инаку аку не најдам до утре барем едно добро програмче, ќе го спуштам то шо ми го предложи mettalhammer. :toe::pipi:

Што се секираш, вечер е 1ви.

Која програма ми треба да снимам видео од мојот пц. Како на клипот...?

Изгледа грешка ме разбра. Сакам на пр. да имам видео чет на chatroulette.com и сакам да го задржам видеото (да го снимам во видео) значи да ми се снима се детално што правам на пц-то.
Youtube Downloader веќе имам инсталирано ама мене не ми треба клиповите од youtube, сакам јас да поставувам, мои.

Изгледа грешка ме разбра. Сакам на пр. да имам видео чет на chatroulette.com и сакам да го задржам видеото (да го снимам во видео) значи да ми се снима се детално што правам на пц-то.
Youtube Downloader веќе имам инсталирано ама мене не ми треба клиповите од youtube, сакам јас да поставувам, мои.

Најдобра програма за снимање на десктоп е Camtasia Studio (не е бесплатна), јас таа ја користам одлична е за други слободни програми не сум проверувал.

Пробај со MSN Discovery , доколку сакаш да снимаш разговор од МСН

MessengerDiscovery features a super easy to use webcam recorder. You will be able to record webcam sessions so that you can review what happened at a later date.

Доњнлоад тука

ако несакаш да снимаш мсн тогаш извади го Camstudio free

Најдобра програма за снимање на десктоп е Camtasia Studio (не е бесплатна), јас таа ја користам одлична е за други слободни програми не сум проверувал.

Пробај со MSN Discovery , доколку сакаш да снимаш разговор од МСН

MessengerDiscovery features a super easy to use webcam recorder. You will be able to record webcam sessions so that you can review what happened at a later date.
Доњнлоад тука
ако несакаш да снимаш мсн тогаш извади го Camstudio free

Завршив работа :smir:

Можно ли е на windows wesmosis да се инсталира македонска поддршка? Сам од себе има англиска и арапска а а македонска нема во контрол панел?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom