Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
значи вака имам еден пц п3, 800мхз и сеа сакам да ве прашам кој антивирус да му го ставам според вас, има авира ама имам слусано дека авирата највеќе го успорувала пц-то :S

ако не ти треба некој јак анти-вирус, стај си авг 8.5 или 9. ја ги иам на П2 и добро си работи

mi se izbrisaa site ikoncinja od na desktop,a ne mi e jasno zosto,kompjuter bese ostaven vklucen na mreza podolgo vreme.Kako da se resi problemov?
десен клик на десктоп,

за ИксПе: види таму треба да има нешто Show Desktop Icons
за Win7: View --> Show Desktop Icons

Ми треба помош. Незнаев во која тема па овде пишувам. Ми треба презентација направена во PowerPoint професионално со материјал од средно училиште било по кој предмет .
Благодарам Однапред. Ако може по ПП.

Ми треба помош. Незнаев во која тема па овде пишувам. Ми треба презентација направена во PowerPoint професионално со материјал од средно училиште било по кој предмет .
Благодарам Однапред. Ако може по ПП.

Надевај се.... :smir:

инсталирав нов софтвер на мојот телефон и сега податоците што ги имав во телефон ми се избришаа. има ли шанси да ги вратам?

инсталирав нов софтвер на мојот телефон и сега податоците што ги имав во телефон ми се избришаа. има ли шанси да ги вратам?

напиши која марка/модел на телефон, и за кој софтвер се работи, за да може некој да ти најде решение. :tapp:

а, мислам дека си ја утнал темата, малце:nesvest:

Пиши тука во подфорумот за Мобилни телефони овој дел има друга намена.

абе антивирус неам,а пробав да инсталирам 1000 антивируси и секогаш коа го уклучам инсталерот одма се исклучува(на инсталерот мислам) и се рестартира компјутеро....чаре?:toe:

абе антивирус неам,а пробав да инсталирам 1000 антивируси и секогаш коа го уклучам инсталерот одма се исклучува(на инсталерот мислам) и се рестартира компјутеро....чаре?:toe:

имаш еден куп вируси.
чаре: формат :toe:

пробај во сафе моде (стискај Ф8 додека се лоадира виндосот) и пробај тогаш да инсталираш анти-вирус и да чистиш
ако неможе пробај да си изрежиш поважни работи па прави формат

гледајте форматот да ви биде последно решение бар ја така сум научен :)

Може ли торент од последната верзија на Windows 7 - 32 bit..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom