Дали би зезнале некого заради бој/грл френдот?

Нека гледа, мува, флертува, шо сака нека праи ама јас одам од другата страна на шанкот и истото го праам со некоја. Фак оф! :bip:

Aj samo neka go pogledne nekoj/a

Ne sakam koga nekoj se zveri vo decko mi iako sega momentalno sum liberte...sum imala situacija koga nekoja go zjapa cela vecer toj sto e so mene kako ne daj Boze da se pokapal so nesto (na pr cokolada da mu se rastopila vo dzebot od beli pantaloni) i kako da saka da mu kaze: jas ke te izlizam...Abe krajno netoleranrnto!!!!!!!!!! A ako go zjapa masko ke si pomislam deka e pe*** i ke mora da go otkacam po kratka postapka. A ako i toj ja zjapa doticnata licnost ke mu vresnam vo faca: Abe so se zveris, zarem ne si videl zensko so gradi i zadnik ili sakas da ti ja soblecam devojkata pred tebe pa da ti pomine merakot?!

Доколку забележам таква појава каде некој цело време гледа праќа сигнали до девојка ми, ќе постапам малку сеирџиски... „Еј батето те гледа, одбери ми некоја јас да шмекам”. Не гледам лоша работа во тоа, доколку стани пренападно, ќе ги промениме страните и нема тој да има таква можност...
Не би се тепал за неа, додека не сака некој физички да се пресмета со неа, ја трга поради што е пијан и слично... во тој случај тогаш би постапил заштитнички кон неа. Прво би му дал дознаење дека не му е тука местото, а подоцна би ја заштитил...
Ако таа прифати неговиот флерт или слично (што не ми се случило) мислам дека би ја ставил неа - ВИНОВНА

Ako samo go gleda, ne go zakaca - ok, ne mozam na nekoja da i gi vrzam ocite. ALi ako proba da naprai neso so nego onda on neka si odluci. Ja ni so prst nema da mrdnam, ako toj odluci da me zameni so nekoja zosto bi se borela za nego koa znam deka ke ja izgubam bitkata.

ми се десило да го зјапаат дечко ми пред мене и тоа неколку сати келнерка у кафич не реагирав никако си седев до него си муабетев нормално он и се смееше дека е катастрофа шо го зјапа и дека не би ме сменил со неа јас воопшто не се нервирав пошо дечко ми не и обрнуваше вимание така да она си се глупираше цела вечер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom