Мој прв видео запис "33"

Член од
19 септември 2017
Мислења
4
Поени од реакции
10
Здраво дечки
Форумов ми го препорача еден другар. Сакам да го споделам мојот прв видео запис со вас за песната "33"
Критики се добредојени

Последно уредено:
Интересно име имаш како за почетник на нашава пропадната естрада и можеби не е најпрофесионално ова што си го направил/снимил, но се гледа колку желба и душа си вложил во видеово. Честитки и ти посакувам многу успех понатаму!:)

Интересно име имаш како за почетник на нашава пропадната естрада и можеби не е најпрофесионално ова што си го направил/снимил, но се гледа колку желба и душа си вложил во видеово. Честитки и ти посакувам многу успех понатаму!:)

Далеку сум од професионалец ама желбата е голема од 2009 почнав како freestyle артист и од 2013 почнав да снимам свои песни и конечно начекав ситуација да снимам и сопствен видео запис.
Ти благодарам за коментарот.

Добар текст можам да речам само што за сценографијава и акцијава на видеово во позадина ќе кажам дека има фори земени од И повторно Сам на Врчак,

Добар текст можам да речам само што за сценографијава и акцијава на видеово во позадина ќе кажам дека има фори земени од И повторно Сам на Врчак,

Можеби има јас лично гледам да не копирам да бидам свој во се мило ми е што го сподели твоето мислење ти благодарам.

Супер е песна, текст,
Само нејкам да те разочарам брат, ама нема пари у нашата естрада.
Мислам дека не му е целта пари, туку свој личен кејф :)

Sent from my Shoot_1 using Tapatalk

Дечки без замерка, ама рап, рапери, рап песнички во 2017та? Дали сте сериозни?

Сакам да кажам дека нема леб у Македонска естрада.

ps: ти си другарот што му го препорача форумот?
Да јас сум :)

Тоа е јасно. Тие што прават пари се бројат на прсти, а другите се во турбо фолкот.

Супер си, добар глас, бит али кај го избра тоа за уметничко име жити се? Не делуваш сериозно! :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom