UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Го видов видеото сега. Мене ова од вечерва повеќе ми е за пенал.
Таму оди на топка и мислам дека прво топката ја избива па му заврши крампонот во ногата на Рабиот. Има елементи за пенал ама не знам https://youtu.be/jPGsiT5S0RE
Рабио ја шутира топката а овој со крампони го тетовира

Чист фаул и плус жолт картон, тотално нерезонски старт на Квадрадо. Мораше да биде фаул, едино можеше да гледа ВАР дали беше внатре за пенал или не (најверојатно беше внатре). Исто и раката на Фаџоли при нафрлувањето, каков само глупав потег.
Gledase Var i nisto ne dosudi, niti penal nitu faul, odnosno karakterizirase cista igra (a ustvari bese penal)

Таму имало и полемика, дали прв стигнал играчот на Севиља или Рабиот, така можел судијата да се оправда и да згрешил, ама овде вечерва веќе јасно како солза се виде дека го откачи
Автоматски споено мислење:

Гол аут досудија со ВАР
Епа тогаш немам коментар за овие судии

Таму имало и полемика, дали прв стигнал играчот на Севиља или Рабиот, така можел судијата да се оправда и да згрешил, ама овде вечерва веќе јасно како солза се виде дека го откачи

Епа тогаш немам коментар за овие судии
Му јавија на судијата, не го викнаа да гледа.

Значи и она на Рабио беше пенал претходната и сега.

Ми мириса на пенали натпреварот

Шо стори уста јас :pos:

1684443612557.png

jose-mourinho-mourinho.gif

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom