Серии од нашите телевизии :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.011
Поени од реакции
18.821

Ко мал бев опседнат со нинџи затоа и моите два омилени филмови беа америчка нинџа и нинџа клинци. :D Посебно вториов имаше добри музички позадини за време на акциони сцени. :)

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
ух добро е :tapp: запреа солзиве :unsure:

имаше една наша серија порано нешто со фризерски салон ли беше или нешто слично Салон Дајнести или што ли беше, фамилија цела едно детуле имаше русокосо Стаменчо го викаа и другиве глумци беа Дац, па ги заборајв сеа :ROFLMAO: па онаа серијана со бате Живко и бате Боле, ајт ако мојт некој нека постави клипче ако наоѓа нешто наше по јутубон
Салон Хармони. Јас не најдов ниедно видео.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
а тие палавковци или како и да се викаа.....кога правеа торта од шајки, црви и се што ќе им дојде при рака??? сигурно ги знаете ама не можам да најдам видео нивно.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
I want to be the Sultan instead of the Sultan! (И тука имаш рипање горе-доле од нервоза, каков невротичен лик):pos:
Мислам дека никој не ги спомна Мик и Џои - High Tide.
Колку е интересно вака, на секој нешто различно му текнува и се собира сешто. :)
Џои ми беше сладок, ја сакав оваа серија доста, на А1 ја даваа мислам. :icon_mrgr:

А ви текнува на оваа?

--- надополнето: 28 јули 2012 во 02:17 ---
ke se isisas sama, ili ja da zeam masinkata......
Ќе рипнам до фризер бе шо...:icon_lol:
--- надополнето: 28 јули 2012 во 02:30 ---
Ја заборавивте оваа:

Ииииииииии wait for it...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Aaaaaa this just got in, т.е само што го најдов и едноставно МОРАМ да го споделам. Ова е веројатно една од моите топ 5 цртани епизоди на сите времиња. Го немав ова гледано со години, на времето на Телма го даваа и нон-стоп им ја зборам сценава на сите што ги знам, случајно викам ај можда ќе имам среќа па ќе ја најдам и ете ја најдов...

Повелете, уживајте! Најзакон нешто!:love:

Ѕвероиниии!:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom